Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ti láttatok már olyat, hogy...

Ti láttatok már olyat, hogy egy pendrive vagy egy számítógép meghibásodott azért mert nem választom le, vagy ez is csak egy városi legenda?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 09:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
városi legenda
2012. máj. 23. 09:18
 2/12 anonim válasza:
88%
ez egy nagy hülyeség . Nekem volt olyan hogy kb. 1 hónapot be volt dugva és a mai napig mindkettő tökéletesen működik .
2012. máj. 23. 09:24
 3/12 zsomkovacs ***** válasza:
95%
Ha éppen egy írási folyamat közepén van a pendrive, amikor kiszeded, akkor *elméletileg* fizikailag is károsodhatna akár, de ilyet én még sose láttam. Olyat már igen, hogy megsérült a fájlrendszere, újra kellett formázni, és minden adat elveszett róla. Meg a Windows szeret néha meghülyülni az ilyenektől, az első újraindításig. De ennél komolyabbakat nem igazán tud okozni.
2012. máj. 23. 10:24
 4/12 anonim ***** válasza:
37%
Meghibásodni nem tud, legfeljebb kifingik a pendrive fájlrendszere.
2012. máj. 23. 10:31
 5/12 A kérdező kommentje:

Tehát még senki nem látott ilyet csak lehetséges :)

köszönöm a válaszokat

2012. máj. 23. 12:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Mit értesz meghibásodás alatt?

Fizikailag nem fog.

A fájlrendszerben keletkezhetnek hibák, akár olyan is amitől használhatatlan lesz, bár sztem inkább az SD kártyák érzékenyek, ott volt már olyan ami nem volt leválasztva telefonról, és használhatatlan lett.

2012. máj. 23. 12:36
 7/12 A kérdező kommentje:

Meghibásodás alatt azt értem, hogy bármi baja lehet a pendrive-nak akár a fájlrendszernek akár akárminek :D (nem vagyok nagy guru de azért kilehet találni mire gondolok)

akármilyen kedvezőtlen állapotot, kárt

De azért durva hogy ezt kell magyaráznom.

2012. máj. 24. 16:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Előtted ketten leírták hogy igen, lehetséges hogy meghibásodik, erre te azt válaszoltad "Tehát még senki nem látott ilyet"...emiatt kérdeztem vissza hogy mit értesz meghibásodás alatt? és énis leírtam hogy milyen módon lehetséges...de azért durva hogy ezt kell magyaráznom.
2012. máj. 24. 18:09
 9/12 A kérdező kommentje:

Az hogy meghibásodhat nálam (de javíts ki ha tévedek) nem azt jelenti , hogy látott már ilyet. :)

Én is tudom hogy meghibásodhat a kérdésem direkt arra vonatkozott valaki a két szemével látott e már ilyet?

2012. máj. 25. 09:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Jó most innentől ez már csak kötekedés.
2012. máj. 25. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!