Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ti láttatok már olyat, hogy...

Ti láttatok már olyat, hogy egy pendrive vagy egy számítógép meghibásodott azért mert nem választom le, vagy ez is csak egy városi legenda?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 09:10
1 2
 11/12 zsomkovacs ***** válasza:
Főleg, hogy én meg írtam, hogy láttam már fájlrendszert meghibásodni emiatt...
2012. máj. 25. 12:26
 12/12 A kérdező kommentje:

igen tényleg megírtad igazából azóta hallottam még egy ilyen történetet de általában nem tartok fontos infot a pendrive-on csak ha megvan a gépen is .

Ha jól értelmezem azt megoldja egy formázás és kész.

Mert a kérdés arra vonatkozott , hogy eldöntsön egy vitát ami a között volt hogy ha nem választod le a pendrive-ot az okozhat e akkora károsodást ami után kidobhatod és ennek van e reális esélye.

Szerintem nem nagyon volt kötekedés csak direkt azért tettem fel úgy a kérdést hogy ne olyan válaszoljon aki elméletbe tudja csak azt mi is tudtuk :)

Zsomkovacs válaszán tényleg átugrottam valamiért :D valószínű azért mert azt megoldotta egy formázás

2012. máj. 27. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!