Ti láttatok már olyat, hogy egy pendrive vagy egy számítógép meghibásodott azért mert nem választom le, vagy ez is csak egy városi legenda?
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 09:10
11/12 zsomkovacs válasza:
Főleg, hogy én meg írtam, hogy láttam már fájlrendszert meghibásodni emiatt...
12/12 A kérdező kommentje:
igen tényleg megírtad igazából azóta hallottam még egy ilyen történetet de általában nem tartok fontos infot a pendrive-on csak ha megvan a gépen is .
Ha jól értelmezem azt megoldja egy formázás és kész.
Mert a kérdés arra vonatkozott , hogy eldöntsön egy vitát ami a között volt hogy ha nem választod le a pendrive-ot az okozhat e akkora károsodást ami után kidobhatod és ennek van e reális esélye.
Szerintem nem nagyon volt kötekedés csak direkt azért tettem fel úgy a kérdést hogy ne olyan válaszoljon aki elméletbe tudja csak azt mi is tudtuk :)
Zsomkovacs válaszán tényleg átugrottam valamiért :D valószínű azért mert azt megoldotta egy formázás
2012. máj. 27. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!