Ha a pendrive-ot csatlakoztatom a számítógéphez, azt írja ki hogy az eszközt nem lehet felismerni. Tegnap este még jó volt. A pendrivval lett valami baj? Az adatok is elvesztek róla? Vagy miért nem ismeri fel a számítógép?
Már többször próbáltam, de úgy sem működik.
Létszives segítsetek, köszönöm :)
Próbáld ki másik gépen,ha ott sem megy akkor szerintem vége.
/Egyre több az ilyen kérdés,kezdek aggódni a saját pendrive-omért....vagy hogy is írjam./
Nem, nem szoktam kirántani.
Most próbáltam egy másik pendrivval, azt felismeri. Ezt még mindig nem. Nagy szívás lenne ha odalenne róla minden. xD Köszi a válaszokat :)
menj be a sajátgépbe (v.számítógép), ott jobb gombbal katt a pendrive-ra (cserélhető lemez) aztán kattints a megnyitás hordozható eszközként-re, és elvileg megnyissa
én 1x kölcsönadtam a pendrive-om, majd visszakaptam és vírust talált rajta a vírusirtó, letöröltettem vele, nekem ezekután nem akarta felismerni, de a 'megnyitá hordozható eszközként'-tel tudtam használni
aztán 1x lefutattam rajta egy vírusellenőrzést, azóta már rendesen is megnyitja.
remélem tudtam segíteni
Köszönöm a segítséget.
Am ha bedugom a pendrive-ot a sajátgépben semmi nyoma sincs cserélhető lemeznek. Vagy azt írja h nem ismeri fel vagy semmit, mintha nem is lenne csatlakoztatva.
A dvd lejátszó felismerte, az adatok megvannak, csak vhogy a számítógép nem ismeri fel.
Mégegyszer köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!