2 számítógép között vacillálok, hogy melyiket is vegyem meg? Az egyik ár/érték arányban sokkal erősebb, de másik is elég kecsegtető, mivel ide nem lehet sokat írni itt vannak txt-be az adatok:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én a másodikat venném. Már csak a videokártya miatt is.
Nagyon olcsó, én is ilyesmit szeretnék, de 180-200 körül számoltam, igaz SSD-vel.
Köszönöm a gyors választ
Elvileg még ma megveszem valamelyiket, tehát várom a további véleményeket, ki mit gondol?
ui: txt docból kimaradt azaz infó hogy második gép bolti ára 180k lenne. Tehát jóval olcsóbb mint az első, és így is drágábban adja mint a másik hirdető, viszont ettől függetlenül nagyon jó kis konfig :)
Azért adja el, mert i-mac-ra vált. Akart adni még egy esélyt a pc-nek, de úgy döntött inkább lecseréli. Egyébként az elsőben is van HDD 1tb-osat adja a géphez, csak a 300gb-osat lehet hogy nem.
Természetesen mind a két gépet házhoz hoznák és itthon kipróbálhatnám, mindkettőgaranciális
Én egyébként az elsőt akartam venni, senki nem érvel mellette :D ?
De megtudtok győzni, ha mindenki elsőt ajánlja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!