Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a számítógép...

Mit tegyek, ha a számítógép nem ismeri fel a pendrive-ot?

Figyelt kérdés
már olvasgattam utána a neten, vezérlőpult beállítások, stb, de semmi nem vált be :(

2012. jan. 8. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha egy másik gép sem, akkor nincs értelme erőlködni a beállításokkal, kuka van.
2012. jan. 8. 13:18
 2/6 A kérdező kommentje:
a laptop felismeri, csak az asztali gép nem, de azon vannak a filmek, amiket meg akarok nézni a dvd lejátszón, szóval csak onnan tudnám kimásolni
2012. jan. 8. 13:20
 3/6 anonim válasza:
Próbáld meg a géped hátulján az összes usb csatlakozóba bedugni.
2012. jan. 8. 13:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Megoldódott, hardver varázsló a barátom :)
2012. jan. 8. 18:39
 5/6 anonim válasza:

Nekem is ez a problémám, és írtam is ki kérdést, de eddig egy nem túl segítő választ kaptam :S Már vagy két hete nem tudom megcsinálni, hiába olvastam utána. A pendrive-ok jók, most egy másik gépben működik, csak az enyém nem fogadja el. Olvastam valahol valami programról, amit telepíteni kell, de nem tudom mi a neve, mert amit leszedtem múltkor nem volt jó. Valaki segítsen!!! Fontos lenne!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2012. jan. 9. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Két ünnep között ment tönkre a Pendrive-om (USB3.0, 16GB). A Total Commander látta, mint meghajtó, de nem tudott hozzá csatlakozni. Ha bedugom a pendrive-ot, akkor adja a hangjelzést, de se formázni, se hozzáférni nem lehet.

Erre a megoldás: INNOSTOR MPTOOL v1.13 (nálam ez a verzió nyert, de kipróbáltam többet is). Be kell dugni a pendrive-ot, akkor ellenőriztetni kell a portokat, majd ha látod a megfelelő port számát, akkor be kell olvastatni a pendrive adatait... már ha tudja. Ha nem, akkor szét kell szedni és a chip típusát nekünk kell leolvasnunk, ez alapján vissza a programba és újra kell flashelni a pendrive-ot. Letöröl minden fizikai tárolót, partíciót és egységet, majd újrahúzza a firmware-t rajta, azt leformázza és kész. Kihúzod, újra bedugod és használatra kész :) Minden látni fogja!

Egy kis olvasnivaló a gugliban: how to fix the corrupted pendrive! :)

2017. jan. 3. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!