Mi lehet a baja a Pendrive-nak, miért csak a számítógép olvassa be?
Van egy 2Gb-os pendrive-om és csak a számítógépekben működik próbáltam DVD lejátszóban, autós hifiben és egyikben sem működik próbáltam NTFS-re formázni de úgyse jó.
Mi lehet a baja?
NTFS-ben nem is fog menni
fat vagy fat32 a nyerő
A régebbi eszközök csak a FAT fájlrendszert támogatják, és a FAT32-t, az NTFS-t, és az ext2,3,4-et pedig nem.
Szóval ha egyikben sem megy, akkor a következők lehetnek:
1. FAT32re formáztad véletlenül.
2. Hibás a pendrive (ha a sz.gépben megy, akkor gyári hiba lehet, az inicializáló kódban valahol...) Magyarul egyszerűen csak nem kompatibilis....
3. Hibás a DVD lejátszód és az autós HiFid is.
4. Hibás a pendrive 2 (tönkrement)
Próbáld ki, hogy más pendriveal megy-e a DVD lejátszód vagy a hifid, és azt is, hogy más számítógépeken megy-e a pendriveod, és nézd is meg, hogy milyen fájlrendszerű jelenleg.
ja most jut eszembe, a sandisk meg néhány hormonzavaros gyártó virtualdriverekkel korcsosítják le a pendrájvjaikat, hogy valami virtual CD-t is telepít, amiről akaratlanul is bebootol a gyártó reklámjai.
na, valszeg ezt nem szereti a hifid.
én sem.
A hifim tökéletesem működik,másik pendrive-ot felismer hibátlanul.
De nem csak az én hifimben próbáltam hanem máséban is és másik DVD lejátszóban is nem is 1-ben mondom csak számítóőgépek ismerik fel de más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!