Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leendő anyósom szerint kirívó és rib@ncos leszek az esküvőn, ha ez a ruhát választom? (a ruháról a kép lent)
Szóval ezt a ruhát választottam, szerintem nagyon szép!
Leendő anyósom szerint mindenkinek meglesz rólam a véleménye, és hogy ez a ruha nem esküvőre való!
Ő ezt a ruhát adná rám szíve szerint:
[link] Ezt szeretné!
Igen tudom, hogy vékonynak kell hozzá lenni, azzal nincs is semmi baj!
A barátom szerint szép. Idősebb korosztályból is látták már páran és eddig nekik is tetszett, egyedül csak anyósnak nem. :S
14-es melyik gáz? Amiben ő volt csodaszép! Amit meg anyuka akart volna, meg brutális! :DD
Amúgy köszi a válaszokat! :)
Kérdező, pedig amit anyósod szeretne, gyönyörű ruha! [link] Nagyon szép, egyszerű, letisztult. :) Bár az is szép amit te néztél ki magadnak.
A lényeg hogy te magadnak tetsszél a nagy napon! Sok boldogságot!
14-nek igaza van. Annak pirosnak kéne lennie, talán menyecske ruhának elmenne.
Nekünk nem tetszik, mert kurv@s, de mindenki azt vesz fel a saját esküvőjére amit akar. Semmi körünk hozzá, de ha már idelinkelte, véleményt mondhatunk róla. Nyilván nem kell figyelembe venni ha nem tetszik, mi is túllépünk ezen.
11:22es vagyok
Megértelek,amit anyósod ajánl,az szép,szép.Egy szűz szégyellős menyasszonynak.
De Én egy karakán nő vagyok,kerek mellekkel,vékony lapos hassal,hosszú formás lábakkal.párom imádja.Had ne dugjam el őket,mert egy vénasszonynak nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!