Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyira fontos egy tàncos csaj a legénybucsun?
1.) Maga a legénybúcsú, mint olyan, se kötelező.
1.1.) Ha mégis van, táncos/vetkőző is opcionális.
1.1.1.) Ha van is táncos/vetkőző, embere válogatja, ki hogy reagál rá. Előttem szóló például elmondta a maga reakcióját - én meg az ilyesmit sokkal inkább tekintem egyszerűen látványosságnak, elvégre lényegében nem is több egy (jó esetben) szép, élő-mozgó szobornál, aki se nem azért van ott, hogy az ember ágyba vigye, sem pedig azért, hogy vele éljen, hanem egyszerűen, hogy a szemet gyönyörködtesse - akárcsak egy szobor. Ahogy pedig a szobrot sem viszi magával sehova az ember, miután megnézte, hanem otthagyja a múzeumban, úgy ezeket az 'előadókat' is egyszerűen megnézi az ember, aztán továbbáll, ennyi.
Mitől olyan nagy dolog ez?
Nem értem miért esik rosszul, esetleg féltékeny vagy vagy ilyesmi? Nem olyan nagy dolog. A táncos lányokat még csak megérinteni sem szabad, nemhogy megkefélni. Ha már el is viszik, azt prostinak hívják.
Hozzátartozik a legénybúcsúhoz, nem kell mellre szívni. Én lánybúcsúmon is volt chippendale jókat viháncoltunk, és semmi faxni nem volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!