Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem részt vesz a legénybúcsún, akkor meghívnak minket az esküvőre?
Én nem adnék ennek 50%-ot, az esküvőre még talán, de a lakodalomba nem hiszem (gondolom, oda mennél szívesen). A legénybúcsút a legények állják a vőlegénynek (minél több ember, annál több pénz), az esküvőt meg a (sokszor csóró) ifjú pár.
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Mi a lakodalomba csak a 3 legközelebbi barátunkat hívtuk meg a családon kívül. A nem olyan közeli barátokat nem, a barátok barátait meg pláne nem.
Szeptemberben páromat is elhívták a legénybúcsúra, de a vőlegény elmondta, hogy ne haragudjunk meg, de a lagzira már nem férünk be. A kettőnek tényleg nincs semmi köze egymáshoz. Legénybúcsúra, a legény haverjai, ismerősei mennek, lagziba pedig a család és a rokonok. Bár mi a rokonok körébe tartozunk, de nem hívtak meg minket.
Akkor lesztek meghívva, ha megkapjátok a meghívót.
Nem biztos, az én férjem 50 barátot/havert/rokont hívott meg a legénybúcsúra, és a legtöbbjüket pont azért, mert az esküvőre nem szándékoztuk. Azt családias hangulatúra terveztük.
Egyébként szerintem nem, mert ha oda is hivatalosak lennétek, azt már hamarabb tudatták volna veletek, mint a legénybúcsút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!