Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha a férjem részt vesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem részt vesz a legénybúcsún, akkor meghívnak minket az esküvőre?

Figyelt kérdés
A vőlegényt egy baráton keresztül ismertük meg, de a menyasszonnyal még nem találkoztunk, mert "külföldi" + gyerekünk van, így ritkán tudunk társaságba menni. Hogy illik vagy hogy szokták ezt csinálni? (Úúúúgy szeretnék esküvőre menni :))
2010. nov. 17. 09:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem igen! Jó szórakozást!!!!
2010. nov. 17. 09:54
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
50-50% sanszos a meghívás az esküvőre, de alapvetően ez két különböző dolog.
2010. nov. 17. 09:57
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem az természetes, hogy aki ott van a legénybúcsún, az ott lesz az esküvőn is.
2010. nov. 17. 10:00
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Én nem adnék ennek 50%-ot, az esküvőre még talán, de a lakodalomba nem hiszem (gondolom, oda mennél szívesen). A legénybúcsút a legények állják a vőlegénynek (minél több ember, annál több pénz), az esküvőt meg a (sokszor csóró) ifjú pár.

A kettőnek semmi köze egymáshoz.

Mi a lakodalomba csak a 3 legközelebbi barátunkat hívtuk meg a családon kívül. A nem olyan közeli barátokat nem, a barátok barátait meg pláne nem.

2010. nov. 17. 10:01
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Esküvőre biztos, lakodalom kérdéses.
2010. nov. 17. 10:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Esküvőre bárki elmehet, ahhoz nem kell hogy meghívjanak. Odamész, megnézed, gratulálsz, hazamész.
2010. nov. 17. 10:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha meghívtak volna, akkor nem kellett volna már megkapni a meghívót? Mi akárhányszor voltunk már lagziban, mindig hónapokkal előtte kaptunk meghívót rá. A legénybúcsú meg gondolom max pár héttel van előtte.
2010. nov. 17. 10:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szeptemberben páromat is elhívták a legénybúcsúra, de a vőlegény elmondta, hogy ne haragudjunk meg, de a lagzira már nem férünk be. A kettőnek tényleg nincs semmi köze egymáshoz. Legénybúcsúra, a legény haverjai, ismerősei mennek, lagziba pedig a család és a rokonok. Bár mi a rokonok körébe tartozunk, de nem hívtak meg minket.

Akkor lesztek meghívva, ha megkapjátok a meghívót.

2010. nov. 17. 10:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, az én férjem 50 barátot/havert/rokont hívott meg a legénybúcsúra, és a legtöbbjüket pont azért, mert az esküvőre nem szándékoztuk. Azt családias hangulatúra terveztük.

Egyébként szerintem nem, mert ha oda is hivatalosak lennétek, azt már hamarabb tudatták volna veletek, mint a legénybúcsút.

2010. nov. 17. 10:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Esküvőre akkor hívtak meg, ha kaptál meghívót. De még azon belül is szokott olyan lenni, hogy csak az esküvőre szól, másnak meg a lagzi is rajta van. Szóval, nem nem hívtak meg.
2010. nov. 17. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!