Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsún a vőlegény meddig megy el egy táncoslánnyal/prostival ha a barátaitól ezt kapja meglepetésként?
Én is azt mondom, ha meg akar csalni, akkor nem a legénybúcsúján fogja egy ismeretlennel megtenni. akármilyen jó is a buli, nem hinném, hogy ez erről szól. Sőt, amennyire tudom (márpedig 6 évig dolgoztam rendezvényszervezőként éjszakai bárban), ha legénybúcsúra hívnak egy táncoslányt, ő nagyon jól tudja, hogy nem az a feladata, hogy lefeküdjön a fiúval, hanem, hogy a többit szórakoztassa tulajdonképpen.
Ha olyan a társaság, lesz egy, aki végül elviszi a táncoslányt. Nagyon ritka, hogy a vőlegény lesz az alany végül. Ez játék:-) Bízzál a leendő férjedben, különben megette az egészet a fene és bele se kezdjetek a házasságban, mert nincs értelme 3 év múlva elválni az örökös féltékenységi jelenetek miatt!
Én nagyon sok fiúval dolgozom együtt és amióta a melóhelyen voltam, volt már kb 10 legénybúcsú. Amit hallottam, hogy sokszor nem a vőlegény pont az, aki belecsúszik abba, hogy szex is lesz, hanem a részeg haverjai (a barátnősök is!), de sokat számít, hogy lakásban van-e a dolog, vagy pl egy olyan szórakozóhelyen, ahol nincs is lehetőség ugye túl sok mindenre.
Alapból azért szerintem a gyakoribb az, hogy a csajok levetkőznek bugyira, és próbálnak a srácok ölébe ülni, vagy az orruk előtt 2 centire ringatni a cuccost, ilyesmi. Van, aki zavarba jön és hárít, van, aki azért hagyja, hogy a csaj mondjuk megfogja a kezét és rátegye a mellére, meg persze sokszor azért csinálják, mert néznek a haverok és hát nem akarnak "puhap..."nek mutatkozni. A férfiak már csak ilyenek.
Én nagyon mérges lennék, ha tudnám, ha a pasim megfogta a csaj mellét, de inkább nem kérdezgetném, nem akarnám tudni, mert az egész csak arra jó, hogy még évek múlva is ha majd a srácok egymással söröznek, benyöghetik, hogy aaa az mekkora jó buli volt, meg hogy mekkora csöcse volt a csajnak, emlékszel, aztán ettől jó nagy kakasnak érzik magukat. Szóval szerintem a szex is ha előfordul, nem azért, mert annyira kívánják ezeket a nőket (fuhh némelyik ne tudd meg, milyen közönséges, ostobafejű, fuj, végülis többnyire nemcsak táncosok ezek), hanem mert bizonyítani akarnak a haverok előtt...
22:14
Jó nagy kakasnak érzik magukat...ez marha nagy volt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!