Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most voltam lagziba, volt egy aranyos csaj aki nagyon megtetszett, csak nem volt alkalmam beszélgetni vele. Mit írjak neki így neten keresztül?
szija jól :D és te? :D
na azért ne poénkodjunk itt :D
Szerintem is ezt lenne jó megírni neki, szimpatikus volt nagyon :)
ez nem poén volt:)
kezdhetnéd ezzel,aztán szépen lassan bókolsz neki,hogy jol néz ki meg ilyesmi,aztán meg elhivod valahova,vagy a tel.számát elkéred ilyesmi:)
dearanyoooooooooooooooooos vagy:D amúgy szerintem is írd meg neki őszintén...pl. ezt: "szia!nem tudom, hogy láttál-e, de én is ott voltam a lagziban. Kicsit zavarban vagyok, mit írjak, de nagyon szimpi voltál nekem. Nem lenne kedved beszélgetni?:)"
vagy vmi ilyesmit...:D lehet, hogy még kitudsz találni jobbat is:D
sok sikert:D
én nagyon örülnék ha valaki látott volna egy akármilyen elegánsabb rendezvényen és napok múlva rám írna vagy ha összefutnék vele és megjegyezné,hogy milyen csinos voltam az nap.
Minden nőnek jól esik.
nem erre mondtam hogy poén, hanem hogy valaki beírta hogy szia hogy vagy :D tudod úgy írta be ide, mintha ő lenne az a csaj :D
am szép csinos volt nagyon, na értitek kis bájos :D
látni látott, mivel a nővérem lagzija volt, így én karoltam a menyasszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!