Vajon tetszik neki a csaj ezért hozza szóba olykor ha ez a téma van? Mit tegyek? Van okom félni?
barátommal 7hónapja járunk.
19vagyok ő21.
És tegnap beszélgettünk az egyik haverjáról aki elég fura velem, annak ellenére hogy van barátnője feltünően jópofizik nekem, én normálisan válaszolok a kérdéseire ő meg egyre jobban nyomul. Kikezdett velem, barátomnak is feltünt, bár mostanság leszállt rólam, le állitottam kicsit.
És mondja barátom mindig h féltékeny rá, de mindig szóba hozza a srác bnőjét h sajnálja meg minden... kajak már tegnap azon vesztünk össze h megcsal-e vele...mert a csaj szóba kerül Ő mondja hogy igen, mert a sráchoz kapcsolódik.
És nagyon begurultam...
Persze a csaj fent van neki msnen régóta...de állitolag csak barátok. a srác csalja a lányt, barátom mindig mondja h sajnálja a csajt...meg ilyesmi
Remélem pasid talál nálad értelmesebbet.
Most komolyan ezen vesztetek össze????
De egy bunkó, hisztis p..csa vagy! Az ilyenek miatt ábrándulnak ki a pasik a női nemből.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!