Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S egyes pasik ha meghalljak hogy egy csaj lefekudt mar 2 pasival azzal szoba se allnak mert hogy milyen k*va meg nem tom mi, es ok meg vagy 12 csajjal fekudtek le?
ebből nagy veszekedés lesz. a pasik majd adni fogják az igazat maguknak, hogy ez dicsőség, a csajok meg támadni fogják őket, hogy ők is lehetnek cafkák :)
nyugodtan feküdj le annyi pasival, amennyivel akarsz, csak ne mond el senkinek. még jobb, ha ezt olyan helyen, városban teszed, ami messze van tőled.
élj örökké!
"nem lehet minden lányt megdugni a földön de törekedni kell rá"
én szóba állok mert nagyobb tapasztalata van annak a csajnak aki legalább 10 pasival összebújt mint aki egyel van kitartóan! 22f
Ó, mekkora r*banc vagyok akkor én, mert 2 pasival voltam már, és keresem a párom! Aztaaa O___O
Ezt a triviális problémát amúgy még a Barátok Közt-ben is megfogalmazták! XD
Ja, és még annyi, hogy egy nő nem attól "veszít az értékéből", hogy hány pasival szexelt már, akkor lenne gáz, ha ezeket a pasikat hetente cserélgetné!
Nem tudom, mi kivetnivaló lenne abban, hogy mondjuk van egy 25 éves csaj, aki 18 évesen vesztette el a szüzességét, azzal a sráccal teszem azt, 2 évig volt együtt. Azóta volt egy fél éves kapcsolata, amiben lefeküdt a barátjával, mert az előzővel közös megegyezés alapján szakítottak, mert már kihűlt a kapcsolat.
Ez az egyed fél év után megcsalja, természetes, hogy a lány kidobja, most ott tartunk, hogy kábé 21 éves. Megismerkedett valakivel, akivel együtt volt egy évig, persze volt szex is, és nagyon szerették is egymás, de hopp, a férfi külföldre költözött, ösztöndíjat szerezni, és emiatt szakított a lánnyal.
A csajszi most ismerkedik a negyedik pasassal, ma éjjel lefekszik vele.
Már 4 pasival volt szexuális kapcsolata, de a leírtak alapján nem tűnik ri*bancnak. Elég évente egy is.
És egy barátom mesélte, hogy ismer 2 lányt, akik egymásnak homlokegyenest az ellentéte. Az első egy frankó csaj, kedves, segítőkész, vicces, lehet vele beszélgetni, igazi jó barát, nem bunkó, és tanul rendesen. Viszont 14 évesen vesztette el a szüzességét, és azóta már 3-4 pasi átment rajta.
A második egy igazi kis szemétláda, mindenbe beleköt, mindenkit szívat, mindenkit utál. Rosszindulatú, bunkó paraszt, nem lehet vele beszélgetni, ocsmányul beszél, és még buta is, mert bukik 6 tárgyból. És szűz.
(Ugyanannyi idős a két lány, tizenévesek.)
És nem hiszem, hogy az utóbbi lenne az értékesebb ember.
Szia! Köszönöm kérdésed, a szilveszter semmi újat nem tartogatott nekem, nem szeretem ezt az ünnepet. Gyerekpezsgőt ittam, és itt ültem gyk előtt.
Semmi extra. :D De miért? :)
Ha egy kulcs minden zárat nyit, az mesterkulcs.
Ha egy zárat minden kulcs nyit, az egy sz@r zár.
Komolyra fordítva a szót, 2 srác nem para. Azok a férfiak, akik nem küzdenek semmiféle komplexussal azzal kapcsolatban, hogy az előző pasid biztos jobb volt, még örülnek is, hogy tapasztalt vagy.
Persze nem kell reklámozni a dolgot, nem szeretünk az előző pasikról hallani - csak ha kérdezzük.:)
Nem mindegy h a tehén beleszarik a csizmába
vagy csizmával belelépsz a tehén szarba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!