Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leendő anyósom szerint kirívó és rib@ncos leszek az esküvőn, ha ez a ruhát választom? (a ruháról a kép lent)
Szóval ezt a ruhát választottam, szerintem nagyon szép!
Leendő anyósom szerint mindenkinek meglesz rólam a véleménye, és hogy ez a ruha nem esküvőre való!
Ő ezt a ruhát adná rám szíve szerint:
Igen, jöhetnek a vélemények, mert ezért is írtam ide! :)
Szép ruha valóban amit ő szeretne, csak az nagyon nem az én stílusom. Beleegyeztem, hogy a menyecske ruha legyen visszafogottabb, pedig a párom és az én napom. Szóval, szerintem egy szava sem lehet!
Kérdezd meg a férjed mit szól hozzá. Ennyi.
Anyós meg kit érdekel, ez a te napod. Amúgy nekem nagyon tettszik, csak én azért nem venném fel, mert nem "tökéletes" az alakom. :)
"Anyósodnak igaza van. De végül is neked is: ha egyszer ilyen közönséges, igénytelen, magamutogató módon öltözködsz általában, akkor miért pont az esküvődön tettetnéd magad másnak? Úgyis tudja mindenki, hogy miféle viselkedést vàrhatnak tőled."
Ez azért durva volt, ne ítélj hogy ne ítéltess.
"Anyósodnak igaza van. De végül is neked is: ha egyszer ilyen közönséges, igénytelen, magamutogató módon öltözködsz általában, akkor miért pont az esküvődön tettetnéd magad másnak? Úgyis tudja mindenki, hogy miféle viselkedést vàrhatnak tőled."
Lehet, hogy számodra/meg még egy pár ember számára közönséges leszek, de ahogy te formálsz véleményt, az is kissé közönséges és már-már túlzás is! Miféle viselkedést várhat tőlem? És szerinted kurv@san fogok viselkedni, mert ilyen ruhám lesz! Lehet, hogy hűségesebb típus vagyok, mint aki azért megvet, mert ilyen ruhám lesz.
Amúgy ruhapróbára kellett mennem, pont ott volt nálunk, és addig mondogatta, hogy elszeretne jönni, míg beleegyeztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!