Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Leendő anyósom szerint kirívó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leendő anyósom szerint kirívó és rib@ncos leszek az esküvőn, ha ez a ruhát választom? (a ruháról a kép lent)

Figyelt kérdés

Szóval ezt a ruhát választottam, szerintem nagyon szép!

Leendő anyósom szerint mindenkinek meglesz rólam a véleménye, és hogy ez a ruha nem esküvőre való!

[link]

Ő ezt a ruhát adná rám szíve szerint:

[link]

2012. jún. 13. 11:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:

Igen, jöhetnek a vélemények, mert ezért is írtam ide! :)

Szép ruha valóban amit ő szeretne, csak az nagyon nem az én stílusom. Beleegyeztem, hogy a menyecske ruha legyen visszafogottabb, pedig a párom és az én napom. Szóval, szerintem egy szava sem lehet!

2012. jún. 13. 11:37
 22/68 anonim ***** válasza:
61%

Kérdezd meg a férjed mit szól hozzá. Ennyi.

Anyós meg kit érdekel, ez a te napod. Amúgy nekem nagyon tettszik, csak én azért nem venném fel, mert nem "tökéletes" az alakom. :)

2012. jún. 13. 11:55
 23/68 anonim ***** válasza:
36%
szerintem ha ilyen jó alakod van az elsőben is gyönyörű leszel
2012. jún. 13. 12:19
 24/68 anonim ***** válasza:
92%
Az első valóban kissé túl lő a célon szerintem. ÉN nem venném fel semmi pénzért, pedig az alakom nekem is meglenne hozzá, még így szülés után is. Persze neked kell majd viselni, neked kell hogy tetszen. Ha ez a szíved vágya, akkor ezt válaszd, és ne hagyd magad eltántorítani, mert később nagyon bánni fogod! Sok boldogságot kívánok!
2012. jún. 13. 12:19
 25/68 anonim ***** válasza:
54%
Anyósodnak igaza van. De végül is neked is: ha egyszer ilyen közönséges, igénytelen, magamutogató módon öltözködsz általában, akkor miért pont az esküvődön tettetnéd magad másnak? Úgyis tudja mindenki, hogy miféle viselkedést vàrhatnak tőled.
2012. jún. 13. 12:26
 26/68 anonim ***** válasza:
43%

"Anyósodnak igaza van. De végül is neked is: ha egyszer ilyen közönséges, igénytelen, magamutogató módon öltözködsz általában, akkor miért pont az esküvődön tettetnéd magad másnak? Úgyis tudja mindenki, hogy miféle viselkedést vàrhatnak tőled."

Ez azért durva volt, ne ítélj hogy ne ítéltess.

2012. jún. 13. 12:28
 27/68 anonim ***** válasza:
81%
Tényleg ribancos leszel. Az a ruha egyszerűen közönséges. Amúgy miért kell anyósnak mutogatni a ruhát? Ha tetszik, vedd meg, akaszd a szekrénybe és vedd fel a nagy napon! Majd ott mindenki megnézheti magának a ruhádat.
2012. jún. 13. 12:34
 28/68 A kérdező kommentje:

"Anyósodnak igaza van. De végül is neked is: ha egyszer ilyen közönséges, igénytelen, magamutogató módon öltözködsz általában, akkor miért pont az esküvődön tettetnéd magad másnak? Úgyis tudja mindenki, hogy miféle viselkedést vàrhatnak tőled."

Lehet, hogy számodra/meg még egy pár ember számára közönséges leszek, de ahogy te formálsz véleményt, az is kissé közönséges és már-már túlzás is! Miféle viselkedést várhat tőlem? És szerinted kurv@san fogok viselkedni, mert ilyen ruhám lesz! Lehet, hogy hűségesebb típus vagyok, mint aki azért megvet, mert ilyen ruhám lesz.

Amúgy ruhapróbára kellett mennem, pont ott volt nálunk, és addig mondogatta, hogy elszeretne jönni, míg beleegyeztem!

2012. jún. 13. 12:40
 29/68 anonim ***** válasza:
77%
szerintem mindkét ruha kicsit túlzás. Amit te szeretnél elég kihívó, de amit anyósod szeretne az meg túl sokat takar szerintem
2012. jún. 13. 12:49
 30/68 anonim ***** válasza:
44%
Ezért utálom az esküvőket! Csak a vita van még 1 ruhából is. Könyörgöm ha neked tetszik, mit foglalkozol más véleményével? Látod itt is valaki szerint ribis, valaki szerint nem. Hidd el, ugyanez lesz az esküvőn is. Na?? Akkor most ez befolyásol?
2012. jún. 13. 13:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!