Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek lányok? Bármelyik megoldást választom, elveszítem a barátnőmet.
22 éves vagyok, a barátnőm is annyi. 3 és fél éve vagyunk együtt, és a probléma nem velünk van, hanem a szüleimmel.
Azt szeretnék, ha szakítanánk. Nem akarok regényt írni, az a lényeg, hogy szerintük (és szerintük mások szerint sem) illünk össze. Mi 3 és fél éve boldogok vagyunk, de anyáék mindvégig nem tudták elfogadni a barátnőmet. Direkt meg is mondták, hogy ne csináljak neki gyereket, ne vegyem el feleségül, ne tervezzünk közös jövőt, mert nincsenek meg a lehetőségeink. Nem dolgozunk, nem tudnánk fenntartani hosszútávon közös lakást, nincsenek előre terveink.
Egyéb dolog, hogy számomra lényegtelen dolgok zavarják őket, mint pl. hogy ő vallásos, én nem, ő konzervatív, én nem, stb.
Szóval: ha megmondom a barátnőmnek a tiszta igazságot, félek, hogy összeomlik lelkileg, érzelmileg, idegileg.
Ha nem mondom el neki, akkor azzal olyan mintha becsapnám őt, mert abban a hitben él, hogy szüleim elfogadnak minket, elfogadják őt. A tudattól, hogy végig hazugságban élt, összeomlana, és szakítás jönne. Tudom, hogy harcolni kéne a barátnőmért, de pár dologban valóban igazuk van, és tudom magamról, hogy előbb-utóbb úgyis válaszút elé kerülök, hisz nem mehet a végletekig a távkapcsolat sem.
nyugodtan mondd el neki, barántőm szülei engem is gyűlölnek, de mindketten leszarjuk mert szeretjük egymást és ebbe nem fog tudni senki beleszólni. ha szeretitek egymást e miatt úgysem lesz szakítás. nem vagytok már 14 évesek!
18/f
De ha megkérdezi, hogy ezt eddig miért nem mondtam meg neki?
(hogy a szüleim nem szeretik őt)
hát azért nem mondtad el eddig, mert nem akartad bántani ezzel. csakmegérti. ha meg nem, akkor nem kár érte (már bocsánat)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!