Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek lányok? Bármelyik megoldást választom, elveszítem a barátnőmet.
22 éves vagyok, a barátnőm is annyi. 3 és fél éve vagyunk együtt, és a probléma nem velünk van, hanem a szüleimmel.
Azt szeretnék, ha szakítanánk. Nem akarok regényt írni, az a lényeg, hogy szerintük (és szerintük mások szerint sem) illünk össze. Mi 3 és fél éve boldogok vagyunk, de anyáék mindvégig nem tudták elfogadni a barátnőmet. Direkt meg is mondták, hogy ne csináljak neki gyereket, ne vegyem el feleségül, ne tervezzünk közös jövőt, mert nincsenek meg a lehetőségeink. Nem dolgozunk, nem tudnánk fenntartani hosszútávon közös lakást, nincsenek előre terveink.
Egyéb dolog, hogy számomra lényegtelen dolgok zavarják őket, mint pl. hogy ő vallásos, én nem, ő konzervatív, én nem, stb.
Szóval: ha megmondom a barátnőmnek a tiszta igazságot, félek, hogy összeomlik lelkileg, érzelmileg, idegileg.
Ha nem mondom el neki, akkor azzal olyan mintha becsapnám őt, mert abban a hitben él, hogy szüleim elfogadnak minket, elfogadják őt. A tudattól, hogy végig hazugságban élt, összeomlana, és szakítás jönne. Tudom, hogy harcolni kéne a barátnőmért, de pár dologban valóban igazuk van, és tudom magamról, hogy előbb-utóbb úgyis válaszút elé kerülök, hisz nem mehet a végletekig a távkapcsolat sem.
"Én csak azt mondtam, hogy boldogak vagyunk, az más kérdés, kinek mi a boldogság. Valakinek az a boldogság, ha nyugodtan együtt lehet a szerelmével, kettesben. Valakinek az, ha biztos kézben van az élete"
Ez mindent elárul.A szüleidnek igaza van, nem vagyotk egymásra jó hatással. Majd csöveztek együtt a 4,6oson koldultok mer elég az hogy együtt vagytok? vagy mi. Ha vallásos gyereket akar majd, talán te is. Miből?
Nálunk is anno nagy balhé volt belőlem, csak, mert nem voltam szimpi nekik. (nagydarab vagyok, mert azt szereti párom, 16 voltam, tehát túl fiatal, rossz családból származom, mert nem diplomásak a szüleim, stb...)
Nekem elmondta párom. Bár én nagyjából tudtam javítani, kedves voltam, aranyos, ez megy már 6 éve, azóta eléggé megkedveltek, bár félek, hogy valahol csak látszat...
De nem érdekel minket, hamarosan összeköltözünk és szülni fogok, pont.
"hamarosan összeköltözünk és szülni fogok, pont"
Szegény srác :D 22 vagy jól sejtem? mit értél el önmegvalósítás terén, hogy ilyen korán szülni akarsz?
uccsó válaszoló: majdnem hogy minden nap találkozunk, mert mindketten 1 fősulin tanulunk
jah és válaszod hamarosan törölve ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!