Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira kipróbálnám más nőkkel is a szexet. Tudom, ha megteszem akkor elveszítem a barátnőmet. A sulimba rengeteg jó nő jár és egy csomóval rendszeresen összetalálkozik a tekintetem. Hogyan győzzem le magamban ezt a vágyat?
Az első szerelem sosem múlik el, de mindig véget ér.
Ha mások kívánsz ez annak a jele, hogy már nem szereted igazán. Itt a vége. Pont. Légy férfi és szakíts vele tisztességesen, ne úgy, hogy megcsalod.
Amúgy hány éves vagy?
"Az első szerelem sosem múlik el, de mindig véget ér."
Hát ezzel nem tudok egyetérteni, szerintem az emberek 20%a legalább rácáfolna. Vagy kevesebb :D Na mindegy, az enyim még nem ért véget, és nem látok rá okot hogy véget érjen.
Én is sokszor szembe találom magam ezzel a problémával így már 3 és fél év után, de aztán mindig túllendülök rajta, mert ugyanakkor a barátnőm mellett boldogságot találok. Csak hát szívesen bele bújnék más csajok boldogságába is kicsit. De nem lehet. Akaraterő, megalkuvás. Kíváncsi leszek te mire jutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!