Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira kipróbálnám más nőkkel is a szexet. Tudom, ha megteszem akkor elveszítem a barátnőmet. A sulimba rengeteg jó nő jár és egy csomóval rendszeresen összetalálkozik a tekintetem. Hogyan győzzem le magamban ezt a vágyat?
Nagyon hangulatember vagyok. Valamikor megőrülök érte, máskor meg nem. Majd alakul valahogy.
Egyébként köszi a válaszokat. Sokat segített.
"Természet ellen lázadni nem lehet!"
Faludy György
Szóval, ha most kihagyod őket, azt mindig is bánni fogod!
Viszont ha megteszed és elveszted a barátnődet, azt jobban fogod bánni! Bár ki tudja! Ha ennyire meglátod a jó nőket, akkor valamit nem kapsz meg otthon és nincs már meg a nagy szerelem sem!
Ha a jelenlegi kapcsolatod nem olyan értékes, akkor inkább add fel, és éld ki magad! Persze ezt mondd el a barátnődnek is. Ha normális akkor meg fogja érteni a belső vívódásaidat.
Viszont ha felrúgod a kapcsolatot akkor pár hónapig olyan lelki bánatod lesz hogy nőre sem bírsz majd nézni! :D
A kapcsolat az olyan hogy "Egyet imádok, de ezret kívánok!"
Ezt az idézetet én találtam ki, úgyhogy nem ellopni!!!
"Hát ezzel nem tudok egyetérteni, szerintem az emberek 20%a legalább rácáfolna. Vagy kevesebb :D Na mindegy, az enyim még nem ért véget, és nem látok rá okot hogy véget érjen."
Mindig vannak kivételek természetesen, de ahogy te is irtad 20%-a cafolna ra , a nagy tobbsegre igaz. En drukkolok, hogy te belekerulj ebbe a 20%ba:)
"17:16. El fog az múlni, meglátod.."
Ezt mire értetted?
-A tegnapi post írója-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!