Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira kipróbálnám más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira kipróbálnám más nőkkel is a szexet. Tudom, ha megteszem akkor elveszítem a barátnőmet. A sulimba rengeteg jó nő jár és egy csomóval rendszeresen összetalálkozik a tekintetem. Hogyan győzzem le magamban ezt a vágyat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 16:18
1 2
 11/18 Lican válasza:
100%
Ha annyira szerelmes lennél belé,nem kivánnál meg más nőket,ez már csak ragaszkodás és megszokás és itt a vége pont.
2011. szept. 7. 17:16
 12/18 A kérdező kommentje:

Nagyon hangulatember vagyok. Valamikor megőrülök érte, máskor meg nem. Majd alakul valahogy.

Egyébként köszi a válaszokat. Sokat segített.

2011. szept. 7. 17:37
 13/18 anonim ***** válasza:
59%

"Természet ellen lázadni nem lehet!"

Faludy György

Szóval, ha most kihagyod őket, azt mindig is bánni fogod!

Viszont ha megteszed és elveszted a barátnődet, azt jobban fogod bánni! Bár ki tudja! Ha ennyire meglátod a jó nőket, akkor valamit nem kapsz meg otthon és nincs már meg a nagy szerelem sem!

Ha a jelenlegi kapcsolatod nem olyan értékes, akkor inkább add fel, és éld ki magad! Persze ezt mondd el a barátnődnek is. Ha normális akkor meg fogja érteni a belső vívódásaidat.

Viszont ha felrúgod a kapcsolatot akkor pár hónapig olyan lelki bánatod lesz hogy nőre sem bírsz majd nézni! :D

A kapcsolat az olyan hogy "Egyet imádok, de ezret kívánok!"

Ezt az idézetet én találtam ki, úgyhogy nem ellopni!!!

2011. szept. 7. 20:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
17:16. El fog az múlni, meglátod...
2011. szept. 7. 21:04
 15/18 Szesze ***** válasza:

"Hát ezzel nem tudok egyetérteni, szerintem az emberek 20%a legalább rácáfolna. Vagy kevesebb :D Na mindegy, az enyim még nem ért véget, és nem látok rá okot hogy véget érjen."

Mindig vannak kivételek természetesen, de ahogy te is irtad 20%-a cafolna ra , a nagy tobbsegre igaz. En drukkolok, hogy te belekerulj ebbe a 20%ba:)

2011. szept. 8. 09:48
 16/18 anonim ***** válasza:

"17:16. El fog az múlni, meglátod.."

Ezt mire értetted?

-A tegnapi post írója-

2011. szept. 8. 14:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Arra hogy elfog múlni az első szerelem nálad.
2011. szept. 8. 20:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Menjetek el együtt erotikus masszázsszalonba (massage666).
2016. jan. 21. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!