Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leendő anyósom szerint kirívó és rib@ncos leszek az esküvőn, ha ez a ruhát választom? (a ruháról a kép lent)
Figyelt kérdés
Szóval ezt a ruhát választottam, szerintem nagyon szép!
Leendő anyósom szerint mindenkinek meglesz rólam a véleménye, és hogy ez a ruha nem esküvőre való!
Ő ezt a ruhát adná rám szíve szerint:
2012. jún. 13. 11:05
61/68 anonim válasza:
Na, ez már szerintem is sokkal szebb! :))
62/68 A kérdező kommentje:
"Sokkal szebb"
Tehát ez sem olyan szép? :O
Mondjuk akármit linkelhetnék be nektek, hogy ez lesz a ruhám, azt is csak leszólnátok. Sok kérdést olvastam itt már el, ehhez a témához kapcsolódóan, de ott is általában csak negatív visszajelzést kapott az illető. Magyar mentalitás.
2012. jún. 15. 13:21
63/68 anonim válasza:
Azon túl, hogy a ruha valóban kihívó, én úgy gondolom, ez egy teszt is anyósod részéről, hogy mennyire leszel engedelmes menye. Szerintem, ha nem is ezt és az ő általa választottat fogod viselni, keress egy olyat, amivel az ő tetszését is kivívod, és akkor semmi gond, és még ribisnek sem fog nevezni! Legyen boldog az arany középúttal! De ha egy másikba is belekötne, ami Neked tetszik, akkor így járt, ne foglalkozz vele.
64/68 anonim válasza:
Előző vagyok, és csak halkan tenném hozzá, hogy én bizony nem hódolnék be! :) Egyébként azóta megnéztem a másik választásodat és csodaszép!!! Álomruha. :) Sok boldogságot!
65/68 anonim válasza:
Gyönyörű a ruha, amit utoljára belinkeltél! Teljesen elámultam. :)
66/68 anonim válasza:
Én vagyok itt a kakukktojás,nekem nagyon tetszik amit belinkeltél,szerintem gyönyörű.Biztos mindenki le fog pontozni,aki nem azt írta,hogy túl kirívó,nagyon lelett.
67/68 anonim válasza:
Én írtam, hogy sokkal szebb. Ez a ruha gyönyörű, sok boldogságot!
68/68 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörű az amit utoljára linkeltél! Meseszép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!