Szerintetek is furcsa az anyósom?
63 éves elvált nő, a testvéreivel él együtt,de nem gondozza őket.A lányom 13 éves.Soha nem sütött neki semmit,Karácsonykor is bolti süteményt vett.Egyszer kitalálta hogy süt nekünk palacsintát.Mondtam hogy persze,rendben van.Később felhívja a lányomat hogy jó lesz-e a túrós palacsinta.Ő azt mondta rá hogy jó,de inkább a kakaósat meg a nutellásat szereti.Ő pedig:,,Rendben,majd félig kakaósat félig túrósat viszek" Erre anyósom kihozta a palacsintákat: üres volt mind!Az volt a magyarázat hogy megromlott a túró.Ott a bolt két saroknyira tőle.
Ne értsetek félre,én örülök hogy csinált valamit az unokájának,de ez elég furcsa,nem?
Szerintem meg te vagy furcsa.
1, attól hogy valaki nagymama nem biztos hogy tud sütni, vagy van kedve. És aki nem tud sütni az boltban vesz sütemény, amivel szerintem semmi gond nincs.Tehát a süteményt így vagy úgy beszerezte.Itt jön ki a TE furcsaságod, hogy nem mindegy hogy házi vagy bolti? Mert nekem mindegy.
2, a lányod azt mondta neki hogy a kakaósat és a nutellásat jobban szereti, mint a túrósat. Tehát egy okos nagymama nem visz oda túrósat hanem üresen viszi oda amibe a 13 éves lány simán tud olyan tölteléket tenni amit szeret, és gondolom mindenkinél van általában kakaópor.Miért kellett volna neki lemenni a boltba mikor nálatok 99 % a valószínűsége hogy van otthon kakaó, nutella vagy lekvár.
Szóval kicsit túlkomplikálod a dolgokat, örülj neki hogy vitt oda palacsintát, nem volt romlott stb...
Köszi!
Oké,de hogyhogy nem képes leballagni a boltba hogy vegyen az egyetlen unokájának kakaót a palacsintához?
Máskor meg nem ,,tartott" Húsvétkor ebédet,mert hogy nincs pénz rá,de nem kis összeg volt a telefonszámlája...
Csak Te gondolod ám,hogy 63 éves.Mert Ő magáról azt,hogy 20,és nincs ideje ilyen világi dolgokkal foglalkozni.
Ezek szerint nem egy konyhatündér,aki megérett az unokák kiszolgálására.
Én megértelek. Furcsának viszont nem mondanám, mert vannak ilyen emberek, nem is egy. A mi családunkban is.
A múltkor végighallgattam egy beszélgetést. Anyukám egy nem túl közeli ismerőse magyarázta, hogy ő márpedig nem vigyáz az unokájára egyáltalán, mer az milyen már, meg is mondta a lányának, hogy nem neki szült stb stb. Jó ez félig igaz, de hogy egyáltalán nem hajlandó vigyázni rá egy órát sem... az tök gáz. Biztos anyósod is ilyen kényelmes típus.
De ez fordítva is igaz, vannak akik a szülők felé ilyen elutasítóak.
Ezek általában önző emberek. Ez az oka.
Köszi!
Igen,kicsit önző ő is.
Nem értem miért olyan nagy szám ez. Nem szeret sütni és akkor mi van attól még lehet jó nagyi.
63 évesen meg nem olyan öreg, hogy egész napotthon üljön.
Én komolyan nem értelek kérdező.
Miért kellett volna leballagnia a boltba? Hisz ha a te gyereked a nutellásat és kakaósat szereti nektek úgy is van otthon.Meddig tart betölteni a 13 éves gyereknek? És másnál sem mindenkinél divat a húsvéti ebéd, ez van.
Kedves kérdező szívből kívánom hogy ez legyen a legnagyobb problémád hogy az anyós nem tett kakaót a palacsintába, vagy nem tart húsvéti ebédet.
Szerintem is te vagy furcsa!
Mit kell ezen lovagolni?
Tényleg némelyik nő már túlzásba viszi,próbál mindenképp valami hibát keresni az anyósban......én elhiszem hogy vannak igazi házisárkányok,de itt nem hiszem hogy különösebb probléma lenne az anyóssal.....
Nem töltötte meg a palacsintákat,és??
Lehet tényleg megromlott a túró,lehet nem volt a boltban túró...stb
Most annyira nehezetekre esik megtölteni a palacsintákat,hogy kérdést teszel ki erről az esetről,hátha mindenki elkezdi szapulni az anyóst,hogy milyen szemét,nem töltötte meg a palacsintákat......?
Mi például nem szeretjük ha anyós megtölti a palacsintákat,mert nagyon vékonyan tölti meg,alig érezni hogy van benne töltelék,ezért ő is töltetlenül szokta nekünk küldeni,mi meg itthon megtöltjük őket....
Nekünk is volt már olyan,hogy azt mondta küld megtöltve,mégis üresen küldte el őket.....na és?
Megtöltöttük
Pont ez az!
Nem olyan öreg még hogy ne tudjon elmenni a fél km-re lévő boltba.Sógornőm anyukája is mindig töltöttet visz az unokáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!