Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is furcsa az anyósom?

Szerintetek is furcsa az anyósom?

Figyelt kérdés

63 éves elvált nő, a testvéreivel él együtt,de nem gondozza őket.A lányom 13 éves.Soha nem sütött neki semmit,Karácsonykor is bolti süteményt vett.Egyszer kitalálta hogy süt nekünk palacsintát.Mondtam hogy persze,rendben van.Később felhívja a lányomat hogy jó lesz-e a túrós palacsinta.Ő azt mondta rá hogy jó,de inkább a kakaósat meg a nutellásat szereti.Ő pedig:,,Rendben,majd félig kakaósat félig túrósat viszek" Erre anyósom kihozta a palacsintákat: üres volt mind!Az volt a magyarázat hogy megromlott a túró.Ott a bolt két saroknyira tőle.

Ne értsetek félre,én örülök hogy csinált valamit az unokájának,de ez elég furcsa,nem?

2013. aug. 28. 12:17
 61/97 A kérdező kommentje:

Miért kell kötözködni?

Normális válaszokat!

Te vagy a szánalom hogy nem tudsz normális választ adni,hanem egyből támadsz!

Fejtsd ki a véleményed,de kulturáltan!

2013. aug. 28. 13:13
 62/97 anonim ***** válasza:

1. Részvétem édesanyád miatt! (ettől még nagyon sz..r a felfogásod!)

2."Jó páran azt mondták hogy ,,Ilyen anyóst"

Nem akarok veszekedni veletek,de ne legyetek ilyen cinikusak,légyszíves."

Hát az én környezetemben lévők meg azt mondanák "ilyen mennyet,aki képes ezen ennyit lovagolni!!!"

2013. aug. 28. 13:14
 63/97 anonim ***** válasza:

Atyaég! Inkább az anyósodat sajnálom egy ilyen meny miatt...

Az én anyukám is és az anyósom is üresen küldi a palacsintát, és mi teszünk bele azt és annyit, ahogy éppen megkívánjuk, de ha soha életében egy darabot se sütöttek volna, az sem érdekelne, viszont vannak olyan emberek, akik a kákán is csomót keresnek, és semmi sem jó nekik. Az ilyenektől fordul fel a gyomrom, nem az üres palacsintáktól....

2013. aug. 28. 13:17
 64/97 A kérdező kommentje:

Köszi!

De utoljára is: NEM HARAGUDTAM MEG RÁ,NEM BÁNTÓDTAM MEG,ANYÓSOM NEM SZEMÉT,DE FURCSÁNAK TARTOM.Mert miért kérdezi meg hogy milyet szeretnénk?Inkább mondja meg hogy üresen viszem.Ennyi.

65/97 A kérdező kommentje:
Nem kell több válasz!
 66/97 anonim ***** válasza:
Te szoktál neki vinni valamit? Vagy csak te várod el??
2013. aug. 28. 13:18
 67/97 anonim ***** válasza:
Inkább nem is írok már semmit...
2013. aug. 28. 13:18
 68/97 anonim ***** válasza:
100%

"NEM HARAGUDTAM MEG RÁ,NEM BÁNTÓDTAM MEG,ANYÓSOM NEM SZEMÉT"

De azért kibeszélted őt az ismerőseidnek, meg ide is feljöttél hogy hát ha itt is elkezdjük szidni őt a kedvedért.

Ne legyél már kétszínű légyszíves. Férjeddel mi van? Ő hogy áll ehhez az egészhez?

2013. aug. 28. 13:20
 69/97 anonim ***** válasza:

Kérdező mutass példát és vigyél te töltött palacsintát.

Vagy te mit szoktál neki segíteni mert most például nagyon ráérsz tuti van valami amiben segíthetnél neki.

2013. aug. 28. 13:21
 70/97 anonim ***** válasza:

De kérdező itt az a baj,hogy te annyira felfújod ezt a dolgot,mintha legalább vérig sértett volna!

Olyan cifra dolgokat olvasok itt az anyósokról,hogy csak nézek,és azok a kérdezők nem hisztiznek ennyire....pedig több okuk lenne rá!

2013. aug. 28. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!