Szerintetek is furcsa az anyósom?
63 éves elvált nő, a testvéreivel él együtt,de nem gondozza őket.A lányom 13 éves.Soha nem sütött neki semmit,Karácsonykor is bolti süteményt vett.Egyszer kitalálta hogy süt nekünk palacsintát.Mondtam hogy persze,rendben van.Később felhívja a lányomat hogy jó lesz-e a túrós palacsinta.Ő azt mondta rá hogy jó,de inkább a kakaósat meg a nutellásat szereti.Ő pedig:,,Rendben,majd félig kakaósat félig túrósat viszek" Erre anyósom kihozta a palacsintákat: üres volt mind!Az volt a magyarázat hogy megromlott a túró.Ott a bolt két saroknyira tőle.
Ne értsetek félre,én örülök hogy csinált valamit az unokájának,de ez elég furcsa,nem?
38-as!
Mikrót ismered?Probléma megoldva.Töltetlen palacsinta be,melegít,megöltöd és folyhat a csoki.
# 38/39
Mikroba megmelegíteném, ha arra vágyok.
"Elmeséltem a körülöttem lévő embereknek,és mindnek ,,kigubbadt" a szeme."
Gondolom ha nem értettek volna egyet veled,akkor velük is így leálltál volna vitázni egy ilyen piti dolgon......
Nem töltötte meg az anyós a palacsintát?
Nem volt ideje elrohanni a boltba,és betöltött palacsintát küldeni nektek??
húúúú de szemét,én megértelek téged!
Hozzá vágtam volna,hogy egye meg ő üresen,én bizony nem fogom betöltögetni!!!
Most mennyivel lett jobb?
Ja mert gondolom ha nem értettek volna veled egyet akkor azon is felhúztad volna az orrod.
Nem vagy egy észlény kérdező, de erre szerintem te is rájöttél már. A gyerek nem örökölte remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!