Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is furcsa az anyósom?

Szerintetek is furcsa az anyósom?

Figyelt kérdés

63 éves elvált nő, a testvéreivel él együtt,de nem gondozza őket.A lányom 13 éves.Soha nem sütött neki semmit,Karácsonykor is bolti süteményt vett.Egyszer kitalálta hogy süt nekünk palacsintát.Mondtam hogy persze,rendben van.Később felhívja a lányomat hogy jó lesz-e a túrós palacsinta.Ő azt mondta rá hogy jó,de inkább a kakaósat meg a nutellásat szereti.Ő pedig:,,Rendben,majd félig kakaósat félig túrósat viszek" Erre anyósom kihozta a palacsintákat: üres volt mind!Az volt a magyarázat hogy megromlott a túró.Ott a bolt két saroknyira tőle.

Ne értsetek félre,én örülök hogy csinált valamit az unokájának,de ez elég furcsa,nem?

2013. aug. 28. 12:17
 41/97 anonim ***** válasza:
71%

38-as!

Mikrót ismered?Probléma megoldva.Töltetlen palacsinta be,melegít,megöltöd és folyhat a csoki.

2013. aug. 28. 13:01
 42/97 anonim ***** válasza:
71%

# 38/39

Mikroba megmelegíteném, ha arra vágyok.

43/97 anonim ***** válasza:
100%

"Elmeséltem a körülöttem lévő embereknek,és mindnek ,,kigubbadt" a szeme."

Gondolom ha nem értettek volna egyet veled,akkor velük is így leálltál volna vitázni egy ilyen piti dolgon......

Nem töltötte meg az anyós a palacsintát?

Nem volt ideje elrohanni a boltba,és betöltött palacsintát küldeni nektek??

húúúú de szemét,én megértelek téged!

Hozzá vágtam volna,hogy egye meg ő üresen,én bizony nem fogom betöltögetni!!!

Most mennyivel lett jobb?

44/97 A kérdező kommentje:
Nem.De nyugdíjas,mi dolga lenne?
2013. aug. 28. 13:03
 45/97 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen menyet b*szod :D
 46/97 anonim ***** válasza:
71%
Látom a jövő hét is bele van keverve az anyós sarazásába: alkesz pasi, egoista, furikázás. Ha ennyire fontos a sütés-főzés, akkor lehet neked kellene felvállalni a sütiket és ünnepi ebédeket, nem tőle elvárni. Valószínű nem szeret és nem tud sütni, de másban meg nagyon jó. Az én anyukám is utál sütni főzni, de másban nagyon ügyes. Olyan mintha direkt a hibát keresnéd benne...
 47/97 anonim ***** válasza:
100%

Ja mert gondolom ha nem értettek volna veled egyet akkor azon is felhúztad volna az orrod.

Nem vagy egy észlény kérdező, de erre szerintem te is rájöttél már. A gyerek nem örökölte remélem.

2013. aug. 28. 13:04
 48/97 anonim ***** válasza:
100%
Te meg a gyerekkel vagy otthon; neked mi dolgod van? GYIK-en lógáson kivül?
 49/97 anonim ***** válasza:
100%
Mi dolga lenne?Nem az,hogy az unokája meg a menye hátsóját nyalja ki.Nem lett volna kötelessége a palacsintát sem küldeni,de vitt.Mit rinyálsz még mindig rajta??
 50/97 anonim ***** válasza:
100%
Több mint neked aki szerdán 1-kor ide írogat ilyen hülyeségeket. Menj és süss palacsintát a lányodnak.
2013. aug. 28. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!