Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?
Figyelt kérdés
Anyósom elhívott minket engem, feleségem és a két gyerekünket nyaralni Horvátországba, ők fizetnék. De én nem akarok menni. Nem vagyunk rosszban, de nekem ők hangosak, zajosak, egy idő után idegesítenek is. A feleségem teljesen megsértődött, hogy mindenkit megfosztok a nyaralás élményétől mert nem bírom ki velük pár napig.2023. márc. 15. 18:41
61/209 A kérdező kommentje:
Nem a világ vége de 4x 650 kmtert megtenni nagyon sok.
2023. márc. 15. 22:04
62/209 anonim válasza:
Anyósék fizetik, nem tudom miért nem bírnád ki azt a pár napot. Nem kötelező egymás nyakán lenni.
63/209 anonim válasza:
62
Mert nem akar. Én se akarnék. Nem kell belekényszeríteni magadat valamibe amit nem akarsz. Ezt normálisnak fogják tekinteni.Máshogy is meg lehet oldani.
64/209 A kérdező kommentje:
Másképp nem tudják megoldani ezért is haragszik rám.
2023. márc. 15. 22:12
65/209 anonim válasza:
64
Hogy nem tudják? 2023 van annyi lehetőség van hogy el tudjanak menni. Ha más nem lehet "taxit" bérelni( most nem jut eszembe mi a pontos neve) ami direkt arra van hogy hosszabb utat vállal.
66/209 A kérdező kommentje:
Vonattal 20 óra lenne az út. Taxit meg nem tudunk kifizetni, ilyen hosszú útra 2 gyerekkel nem is engedném hogy idegen mellett utazzanak egyedül.
2023. márc. 15. 22:19
67/209 anonim válasza:
Mi az az annyi lehetőség? A repülő drága <mi is néztük, de nem éri meg> vonattal mire kiérsz az életed is letelik, amennyit késik állandóan a nemzetközi ic is. Nem akar menni, ne menjen, de arra is lusta hogy vigye-hozza őket. Gondolom otthon se rak keresztbe egy fűszálat se, csak mert nincs semmihez kedve.
68/209 anonim válasza:
Tavaly 30-at fizettünk most nyilván drágább de a benzin se olcsóbb
De max elviszed őket és haza mész.
69/209 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Nem a világ vége de 4x 650 kmtert megtenni nagyon sok."
Hát... Valamit valamiért...
70/209 anonim válasza:
Vagy keresel egy ismerőst és adsz neki egy kis pénzt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!