Mit gondoltok a helyzetről? Szennyes át túrása?
Figyelt kérdés
Elő fordul, hogy anyósomékhoz látogatunk több napra mivel messze vagyunk. Szándékosan nem közelebb élünk, hogy ne tudjon a nyakunkon lógni, mert életképtelen a gyerekei nélkül. Szerencsére párom szerint sem egészséges amit csinál és mindent megtett, hogy lehetőleg minél hamarabb és messzebb kerüljön. Mikor anyósomékhoz megyünk, általában minimum 4-5 napig vagyunk ott. Van egy külön lakás a telken, amolyan társas ház féle a kettő egybe van építve, régen após szülei éltek ott. Ilyenkor mivel nem férünk el náluk mi megkapjuk a másik lakást. Mosógép csak egy van és megállapodtunk többször is, hogy moshatok náluk ha szükséges, viszont külön(anyós nem tud mosni). Fel tűnt már, hogy olykor el tűnt egy egy ruha a szennyesünkből, hiszen ismerem a ruháinkat és tudom mit raktunk szennyesbe. De legutóbb már rajta is kaptuk anyósomat, hogy a szennyestartónkat túrja. Kérdeztük mit csinál, és azt mondta, hogy kivesz pár ruhát mert nem akar 2 db ruhát elinditani a gépbe. Mondom tök jó, hogy nem akar pazarolni, de ez nem normális és nem fogom tűrni, hogy a mi cuccainkat túrja és kénye kedve szerint mossa a szennyesünk. Közölte, hogy ne aggódjak mert csak a fiára mos ha már én nem teszem. Párom reflexből kitépte a kezéből a cuccainkat és közölte vele, hogy rohadtul nincs rá szüksége, hogy ő mosson rá mert ekcémás és miatta mindig hetekig csupa seb a bőre mert a mosógépet se tudja használni. Ez után összepakolta a cuccainkat és haza jöttünk. Utólag még felhivott minket anyós, hogy jól lehordjon engem, hogy milyen alpári proli szajha vagyok, hogy az fiát ellene fordítottam a beteges hipohondriámmal, mert az ő fia sose volt ekcémás meg bőrbeteg se allergiás semmire, ezt mind csak én beszéltem bele a fia fejébe... Közben meg az ő keze alól vitték többször mentővel a sürgősségire mert nem váltotta ki a gyereke gyógyszereit az allergiáira és betegségeire... Szóval, hogy is mondjam... Nem tartom normálisnak. Szerintem értelme nincs már ezzel próbálkozni a jövőben. Párom nem hajlandó a továbbiakban több napra menni hozzájuk és őket sem hívjuk meg ide mert át rendezi a lakásunkat.tegnap 23:39
1/4 anonim válasza:
Vihar a biliben szituáció ahol mindkét fél pont ugyanakkora alpári egymással.
2/4 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Eldöntöttétek, hogy beszüntetitek a látogatásokat, ennyi. Tegyetek így. Ha mi mást írunk, akkor mentek legközelebb is?
(Ha mind a ketten tudtátok, hogy anyós lökött, eddig se kellett volna a nyakukra ülni hosszú időkre. Azt meg főleg nem értem, miért kell 4-5 napra mosni, de ez csak részletkérdés 😀)
3/4 anonim válasza:
Minek lógtok ott 4-5 napokat? Ha meg már muszáj ott nyaralgatnotok, akkor nem igaz, hogy nem tudtok egy heti cuccot bepakolni egy bőröndbe, hogy ne kelljen mosni...
Bár gondolom csak a szokásos esti kamu. A végére már nagyon belelendültél és túltoltad.
4/4 anonim válasza:
Nem lehetsz egy konnyu ember, en kisgyerekkel tudok ugy negy napra csomagolni, hogy nem kell mosni megis van tiszta fehernemu,alsoruha stb. Azt meg plane nem ertem miert kell a szennyest az anyos mosokonyhajaban gyujteni. Vagy atszaladsz minden egyes szaros bugyival? En biztos, hogy a sajat szobamban egy arra kijelolt zacskomban gyujtenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!