Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit gondoltok a helyzetről?...

Mit gondoltok a helyzetről? Szennyes át túrása?

Figyelt kérdés
Elő fordul, hogy anyósomékhoz látogatunk több napra mivel messze vagyunk. Szándékosan nem közelebb élünk, hogy ne tudjon a nyakunkon lógni, mert életképtelen a gyerekei nélkül. Szerencsére párom szerint sem egészséges amit csinál és mindent megtett, hogy lehetőleg minél hamarabb és messzebb kerüljön. Mikor anyósomékhoz megyünk, általában minimum 4-5 napig vagyunk ott. Van egy külön lakás a telken, amolyan társas ház féle a kettő egybe van építve, régen após szülei éltek ott. Ilyenkor mivel nem férünk el náluk mi megkapjuk a másik lakást. Mosógép csak egy van és megállapodtunk többször is, hogy moshatok náluk ha szükséges, viszont külön(anyós nem tud mosni). Fel tűnt már, hogy olykor el tűnt egy egy ruha a szennyesünkből, hiszen ismerem a ruháinkat és tudom mit raktunk szennyesbe. De legutóbb már rajta is kaptuk anyósomat, hogy a szennyestartónkat túrja. Kérdeztük mit csinál, és azt mondta, hogy kivesz pár ruhát mert nem akar 2 db ruhát elinditani a gépbe. Mondom tök jó, hogy nem akar pazarolni, de ez nem normális és nem fogom tűrni, hogy a mi cuccainkat túrja és kénye kedve szerint mossa a szennyesünk. Közölte, hogy ne aggódjak mert csak a fiára mos ha már én nem teszem. Párom reflexből kitépte a kezéből a cuccainkat és közölte vele, hogy rohadtul nincs rá szüksége, hogy ő mosson rá mert ekcémás és miatta mindig hetekig csupa seb a bőre mert a mosógépet se tudja használni. Ez után összepakolta a cuccainkat és haza jöttünk. Utólag még felhivott minket anyós, hogy jól lehordjon engem, hogy milyen alpári proli szajha vagyok, hogy az fiát ellene fordítottam a beteges hipohondriámmal, mert az ő fia sose volt ekcémás meg bőrbeteg se allergiás semmire, ezt mind csak én beszéltem bele a fia fejébe... Közben meg az ő keze alól vitték többször mentővel a sürgősségire mert nem váltotta ki a gyereke gyógyszereit az allergiáira és betegségeire... Szóval, hogy is mondjam... Nem tartom normálisnak. Szerintem értelme nincs már ezzel próbálkozni a jövőben. Párom nem hajlandó a továbbiakban több napra menni hozzájuk és őket sem hívjuk meg ide mert át rendezi a lakásunkat.
jan. 23. 23:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
63%
Hát az is fura hogy majd 1000kmre elköltöztök csak amiatt hogy anyós ne logjon a nyakatokon...Bár mindenki oda költözik ahova akar,de ha e miatt akkor pár településsel arébb nem lett volna jobb? És akkor mehettek ha akartok, ha nem, és nem több napra,és nem lenne ez a mosási hercehurca.. De a kérdésre válaszolva ha így alakult igen az anyós szemtelen, mert ott külön háztartásba vagyok, és semmi joga túrkálni, variálni a cuccaitokkal.
jan. 24. 15:07
 22/32 anonim ***** válasza:
73%

18-as, mit kapod fel a vizet, meg kezdesz magyarozni???

Leírtad ÉRTELMESEN a kérdésedben hogy ja amúgy 800 km-re élünk? Nem, akkor? Olyan szánalmasak ezek a "leugatom a válaszolókat, majd AZUTÁN odaírok még egy, mellesleg tök lényeges infót"-kérdezők.

Inkább értelmesen fogalmazni tanulj meg, mielőtt bárkit leoltasz.

jan. 25. 08:17
 23/32 anonim ***** válasza:
60%

Ja, és attól, mert 700 km-re éltek nem kell ám ott lébecolni anyóséknál 4-5 napot, amikor hazamentek.

Mi pl 1200 km-re élünk a munkánk miatt, de tudod, létezik airbnb vagy motel és akkor nem kell egyhéten át más nyakára telepedni 😉

jan. 25. 08:19
 24/32 anonim ***** válasza:
36%

Így van, én pl Sepsiszentgyörgyi vagyok, de magyarországon dolgozom, de ha hazamegyek, igaz elférnék anyáméknál és egyedül is vagyok, de felnőtt emberként meg sem fordul a fejemben, hogy ott aludjak egy hetet vagy kettőt... van egy kedvenc kis panzióm, azt szoktam kivenni arra az időre.

Arról nem is beszélve, ha ez idő alatt esetleg hazavinnék egy csajt, így közel 40évesen nem anyámékhoz akarom vinni :D

Komolyan, felnőtt emberek vagytok, de csak ez a két eset jut eszetekbe, hogy vagy megyünk családi látogatásra, vagy nem megyünk mert áttúrják a szennyest?...

Hát basszus eleve miért teremtetek olyan körülményeket, hogy párod szülei hozzáférjenek a szennyesetekhez...

jan. 25. 08:39
 25/32 anonim ***** válasza:
19%
Minek mosol náluk? Vigyél több cuccot. De ha mosnom is kellene náluk, eszembe nem jutna az anyós használt bugyijai mrg ruhái közé dobni a cuccaimat, miért nem gyűjtöd külön a szobában akkor válogatni se kell. Másik meg neked nem kell ott dekkolni napokig ha nem akarsz.
jan. 25. 10:52
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te meg növessz némi szövegértést.
jan. 25. 11:13
 27/32 anonim ***** válasza:

Miért kene kifejtenie? Nem minden reszlet fontos...itt mindenki csak belekötött ahelyet h tanácsolt volna vmit.

Szerintem is fura az anyosod. Mar semmin nem tudok sajnos meglepödni olyan emberek vannak...

Lehet vmi provokáciot keresett még ezt is el tudom képzelni. Vagy átnézze a ruhák márkájat. Az én anyosom konkretan leszolt minket h markas cuccokat hordunk pedig nem vagyunk ilyen gazdagok. Szart se tudott rola mennyit keresünk. Nagyon sok anyos dilis

jan. 30. 22:23
 28/32 anonim ***** válasza:
Ja igen azz mondta ránk anyosom h sznobok vagyunk mert markas cuccokat hordunk :D az már mellékes h én banki szférában dolgozom ferjem alatt meg 30 ember és van szerintem egy szint ahogy ki kell nézni. Ök a mai napig piacon vasarolnak ruhat. Szörnyü h miket hordanak néha. Pedig pénzük lenne rá. De tok mindegy hogy mondhat ilyet a sajat gyerekére h sznob. Nem normalis
jan. 30. 22:27
 29/32 anonim ***** válasza:
44%

Majdnem szimpatikus voltál... aztán elkezdesz vetíteni, hogy ti milyen klasszak és pénzesek vagytok... hát bocs de kikéred magadnak a sznob jelzőt, közben pedig ideokádsz egy ilyen gusztustalanul sznobbleírást magatokról...

És akkor mivan, ha férjed alatt 30 ember dolgozik? Essünk hanyadt?...

jan. 30. 22:41
 30/32 anonim ***** válasza:
:D előző voltam
jan. 31. 04:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!