Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?
Figyelt kérdés
Anyósom elhívott minket engem, feleségem és a két gyerekünket nyaralni Horvátországba, ők fizetnék. De én nem akarok menni. Nem vagyunk rosszban, de nekem ők hangosak, zajosak, egy idő után idegesítenek is. A feleségem teljesen megsértődött, hogy mindenkit megfosztok a nyaralás élményétől mert nem bírom ki velük pár napig.2023. márc. 15. 18:41
21/209 A kérdező kommentje:
Csak apósom tud vezetni meg én.
Külön a gyerekeket nem vinnék el, a kicsi nem lenne el ennyi ideig nélkülünk.
2023. márc. 15. 19:34
23/209 anonim válasza:
Szerintem csinálj úgy mintha rávennéd magad a feleséged előtt, és amikor eljön az utazás napja játszd el a beteget... keress rá hogyan kell kamubetegnek lenni de hogy ne legyen fura egy nappal előtte
24/209 anonim válasza:
Barátom, én most nem akarok f..szfej lenni, de szedd össze a tökeidet és legalább a gyerekeid miatt menj el velük. Ők élveznék, te meg majd valahogy kibírod.
25/209 anonim válasza:
Hát nem tudom, egy horvátországi nyaralás azért nem akkora cucc, hogy be kelljen csicskulnia a kérdezőnek.
26/209 anonim válasza:
Ha egyszer ő nem tudja elvinni a családot nyaralni akkor pont akkora "cucc", hogy köszönettel veszi a lehetőséget és elmegy.
27/209 anonim válasza:
Az én férjem szívesen megy a szüleimmel. Sőt keri hogy együtt menjünk nyaralni. Az O szülei engem és a gyerekeket sosem hívnak csak a férjemet. Ő nem megy így velük nyaralni. Most azért megfordult a fejemben hogy lehet csak miattunk jön úgy nyaralni hogy a szüleim is ott vannak. Ettől most negjobban szeretem.
28/209 anonim válasza:
Hírdesd meg ezt a lehetőséget a feleséged képével,hátha valamelyikünk bevállalja vele azt a pár napot. :D :D :D persze jogosítvánnyal.
29/209 anonim válasza:
Én a helyedben a gyerekekre és a feleségre való tekintettel gerincet növesztenék és elmennék. Külön autóval mentek, ott sem lennétek közös szobában összezárva, ráadásul csak néhány napról van szó. Ha muszáj, kinéznék előre néhány külöb programot, amire mennék anyósék nélkül, nem muszáj állandóan egymás nyakán lógni. Inkább próbálnám élvezni a nyaralást, nem azon morfondírozni, hogy ki nem állhatom anyósékat. Pláne ha (ahogy írtad) az lenne nyáron az egyetlen nyaralási lehetőség.
30/209 anonim válasza:
Leviszed őket és értük mész 🤷🏻♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!