Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem akarok anyósomékkal...

Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?

Figyelt kérdés
Anyósom elhívott minket engem, feleségem és a két gyerekünket nyaralni Horvátországba, ők fizetnék. De én nem akarok menni. Nem vagyunk rosszban, de nekem ők hangosak, zajosak, egy idő után idegesítenek is. A feleségem teljesen megsértődött, hogy mindenkit megfosztok a nyaralás élményétől mert nem bírom ki velük pár napig.
2023. márc. 15. 18:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/209 anonim ***** válasza:
84%
#40 Ő meg arra tojik, hogy a családja mit akar. Neki nincs kedve anyósékkal menni, ezért ne menjen el senki az egyetlen (ingyenes, külföldi) nyaralásra.
2023. márc. 15. 20:39
 42/209 anonim ***** válasza:
88%
Ha ennyire nem tudod elviselni őket akkor csináljátok külön is programokat ahol nincsenek a zajos rokonok ott.Pár napot valahogy csak kibírsz velük.
2023. márc. 15. 20:45
 43/209 anonim ***** válasza:
25%
Ên is pont letojnám ha az óbégatós káromkodós anyósomékat kéne lessem
2023. márc. 15. 20:45
 44/209 anonim ***** válasza:
79%

Igen, a feleséged jogosan sértődik meg, hogy a férje olyan hlye, hogy nem él az ingyenes családi nyaralás lehetőségével, de még olyan önző is, hogy a saját feleségét és gyerekeit is megfosztaná, csak mert nem bír ki anyósékkal pár napot.

Mellesleg szerintem nem kell, hogy a nyaralás alatt végig összezárva legyen velük a kérdező.

Közös reggeli után apuci pl. kifekszik a partra, a többiek meg azt csinálnak, amit akarnak - ez miért nem opció?!

A kérdező szemszögéből viszont gyakorlatilag végig ki lesz szolgáltatva anyóséknak, mert ha ők fizetik az egészet, akkor bizony ők fognak diktálni?!

2023. márc. 15. 20:46
 45/209 anonim ***** válasza:
32%
Én úgy gondolom h ha merészelne külön programot csinálni akk ő lenne a gyö.kér. Ezért nem jó a fizetett nyaralás
2023. márc. 15. 20:49
 46/209 anonim ***** válasza:
13%
Na ezért kell árva menyecskét szerezni és akkor az anyóssal szarakodást is ki tudja kerülni az ember 😛
2023. márc. 15. 20:54
 47/209 anonim ***** válasza:
26%
45-ös: így is ő lesz a gykér, ha nem megy el! :)
2023. márc. 15. 20:55
 48/209 anonim ***** válasza:
77%

#44, A kérdező szemszögéből viszont gyakorlatilag végig ki lesz szolgáltatva anyóséknak, mert ha ők fizetik az egészet, akkor bizony ők fognak diktálni?!

Hmmm. Lehet, hogy ez a fő probléma. Hogy anyagilag alárendelt állapotba kerülnek és később, más szituációkban majd jön a "bezzegelés"

2023. márc. 15. 21:01
 49/209 anonim ***** válasza:
17%
Ha akarnak menni tudnak nélküled is. Csak hibáztatni akarnak.
2023. márc. 15. 21:04
 50/209 anonim ***** válasza:
85%
Nekem meg nincs családom és nincs pénzem nyaralni. Szerintem nekem szarabb.
2023. márc. 15. 21:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!