Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?
Fizessék ki az utjukat is, a buszt vagy vonatot, ha mar megszervezték az egészet !
Én nem mennék . De ha papucs vagy akkor hajra. Nyaralni szuper modon lehet a szomszed faluban is olcson, az erdoben akar. Itt nem arrol van szo, hogy fontosabb a sajat érdekmod a csaladnal, mivel ez egy nyaralas, nem pedig munkahely keresés mondjuk, vagy a gyerek fellepese a szinhazban.
Én idén szintén a Balkanon nyaraltam anyammal, o fizette, mert o sokkal gazdagabb nalam, sajatombol ilyenre nem futna. De nem volt kivel menjen, egyedul nem érezte volna magat jol, jo alkalom volt arra, hogy rendbe hozzuk a dolgokat a multban és azt hiszem sikerult.
Így meg egy hisztis puhapcs, aki inkább elveszi a gyerekeitől a lehetőséget, ha már ő nem tudta megteremteni. Rettentő férfias. Jah, nem.
Én sem bírom a férjem családját hosszú távon, de érte, mert szeretem, összeszorítom a fogam. Na, ez fordítva nálunk sem működik. Fel tudnám rúgni érte olyankor, annyira nem fer, és annyira dühös vagyok rá.
" hogy a pasi anyuci pici fia, mert az anyjáékkal akar menni nyaralni."
Tény, hogy az ilyet én is utálom, mert igazságtalan kettősmérce, de itt nem azon van a hangsúly, hogy a szülőkkel mennek/mennének nyaralni, hanem azon, hogy a kérdező az egész családot kvázi megfosztja a nyaralástól, csak mert őfelségének nincs kedve. Az ilyen iszonyú kiábrándító és szánalmas. Senki sem tart pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig neki kutya kötelessége elmenni, mert oké, ha ő semmiképp sem akar elmenni, akkor nem jön, ennyi. Akkor legalább intézkedjen, hogy a család többi tagja elmehessen, mert ők el akarnának menni, de nem teszi, mert neki az sem kényelmes.
Ugyanúgy senki sem kényszerítené a nyaraláskor arra, hogy egy köszönés erejénél több időt töltsön anyósékkal. A család elvan, ő meg lefoglalja magát valamivel. Ráadásul csak pár napról van szó és még a költségeket sem nekik kell állni. Idióta apám hasonló kaliber volt. Ha el is mentünk valahova, 2-3 óra után már nyomta a panaszkodást, hogy ő haza akar menni, mert neki más dolga is van. Óriási csalódás volt ez kisgyerekként.
Amúgy én a felesége helyében intézkednék, hogy majd jön valaki más, aki tud vezetni, aztán apuci üljön csak a lakásban egymagában, mert azért az sem kellemes, ha az embernek egy ilyen "semmihez nincs kedvem" típusú savanyú uborkát kell a nyaraláson kerülgetnie. Így azért jobb is, ha a család nélküle megy.
"Én sem bírom a férjem családját hosszú távon, de érte, mert szeretem, összeszorítom a fogam."
Ezzel én is így vagyok!
Mert ha az ember igazán szeret valakit, akkor érte olyan dolgokat is megtesz, amihez egyébként nem fűlik a foga, mert boldoggá akarja tenni azt, akit szeret.
Jaj, a nővérem pasija (30+) detto ugyanez az irritálóan gyerekes kategória mint te vagy kérdező. Ha neki nincs kedve valahova elmenni, akkor oda senki se menjen, de természetesen a kisherceg vérig van sértődve, mint valami sz@ros óvodás, ha nélküle elmennek valahova.
Nyilván nem lehet egy felnőttet kényszeríteni arra, hogy elmenjen valahova, ahova nem akar, de akkor legalább a családodnak ne tegyél már keresztbe! Itt is már jó sok választ kaptál, hogyan tudnád a dolgot megoldani úgy, hogy neked ne kelljen menni, de mindenre csak a kifogás megy, vagy vissza se írsz.
Akkor meg ne csodálkozz, ha a feleséged majd egy idő után beadja a válópert, mert neki meg az ilyen savanyú jánosokhoz nincs (már) kedve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!