Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem akarok anyósomékkal...

Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?

Figyelt kérdés
Anyósom elhívott minket engem, feleségem és a két gyerekünket nyaralni Horvátországba, ők fizetnék. De én nem akarok menni. Nem vagyunk rosszban, de nekem ők hangosak, zajosak, egy idő után idegesítenek is. A feleségem teljesen megsértődött, hogy mindenkit megfosztok a nyaralás élményétől mert nem bírom ki velük pár napig.
2023. márc. 15. 18:41
 201/209 anonim ***** válasza:
75%
Jah lehet mosolyszünet van az anyósék miatt. Vagy lehet nézi a a szálláshelyeket 🤣
2023. márc. 19. 19:01
 202/209 Darius- ***** válasza:
41%

Fizessék ki az utjukat is, a buszt vagy vonatot, ha mar megszervezték az egészet !

Én nem mennék . De ha papucs vagy akkor hajra. Nyaralni szuper modon lehet a szomszed faluban is olcson, az erdoben akar. Itt nem arrol van szo, hogy fontosabb a sajat érdekmod a csaladnal, mivel ez egy nyaralas, nem pedig munkahely keresés mondjuk, vagy a gyerek fellepese a szinhazban.

Én idén szintén a Balkanon nyaraltam anyammal, o fizette, mert o sokkal gazdagabb nalam, sajatombol ilyenre nem futna. De nem volt kivel menjen, egyedul nem érezte volna magat jol, jo alkalom volt arra, hogy rendbe hozzuk a dolgokat a multban és azt hiszem sikerult.

2023. márc. 20. 00:21
 203/209 anonim válasza:
79%
A vitába nem szállnék bele, csak 1 golodra válaszolj kérdező: oké, nem bírod az anyósodékat, van ilyen. De az miért nem opció, hogy elmész velük, aztán reggel mész, este jössz, magadnak szervezel valami mást egész napra, hogy ne is lásd őket ha már ez ennyire fontos?
2023. márc. 24. 21:00
 204/209 anonim ***** válasza:
48%
Fogadni merek, ha nő írta volna ki ezt a kérdést, akkor özönlenének az olyan válaszok, hogy a pasi anyuci pici fia, mert az anyjáékkal akar menni nyaralni.
2023. márc. 26. 04:59
 205/209 anonim ***** válasza:
78%

Így meg egy hisztis puhapcs, aki inkább elveszi a gyerekeitől a lehetőséget, ha már ő nem tudta megteremteni. Rettentő férfias. Jah, nem.

Én sem bírom a férjem családját hosszú távon, de érte, mert szeretem, összeszorítom a fogam. Na, ez fordítva nálunk sem működik. Fel tudnám rúgni érte olyankor, annyira nem fer, és annyira dühös vagyok rá.

2023. márc. 26. 05:59
 206/209 anonim válasza:
89%

" hogy a pasi anyuci pici fia, mert az anyjáékkal akar menni nyaralni."

Tény, hogy az ilyet én is utálom, mert igazságtalan kettősmérce, de itt nem azon van a hangsúly, hogy a szülőkkel mennek/mennének nyaralni, hanem azon, hogy a kérdező az egész családot kvázi megfosztja a nyaralástól, csak mert őfelségének nincs kedve. Az ilyen iszonyú kiábrándító és szánalmas. Senki sem tart pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig neki kutya kötelessége elmenni, mert oké, ha ő semmiképp sem akar elmenni, akkor nem jön, ennyi. Akkor legalább intézkedjen, hogy a család többi tagja elmehessen, mert ők el akarnának menni, de nem teszi, mert neki az sem kényelmes.

Ugyanúgy senki sem kényszerítené a nyaraláskor arra, hogy egy köszönés erejénél több időt töltsön anyósékkal. A család elvan, ő meg lefoglalja magát valamivel. Ráadásul csak pár napról van szó és még a költségeket sem nekik kell állni. Idióta apám hasonló kaliber volt. Ha el is mentünk valahova, 2-3 óra után már nyomta a panaszkodást, hogy ő haza akar menni, mert neki más dolga is van. Óriási csalódás volt ez kisgyerekként.

Amúgy én a felesége helyében intézkednék, hogy majd jön valaki más, aki tud vezetni, aztán apuci üljön csak a lakásban egymagában, mert azért az sem kellemes, ha az embernek egy ilyen "semmihez nincs kedvem" típusú savanyú uborkát kell a nyaraláson kerülgetnie. Így azért jobb is, ha a család nélküle megy.

2023. márc. 26. 12:27
 207/209 anonim ***** válasza:
77%

"Én sem bírom a férjem családját hosszú távon, de érte, mert szeretem, összeszorítom a fogam."

Ezzel én is így vagyok!

Mert ha az ember igazán szeret valakit, akkor érte olyan dolgokat is megtesz, amihez egyébként nem fűlik a foga, mert boldoggá akarja tenni azt, akit szeret.

2023. márc. 26. 18:29
 208/209 anonim válasza:
90%

Jaj, a nővérem pasija (30+) detto ugyanez az irritálóan gyerekes kategória mint te vagy kérdező. Ha neki nincs kedve valahova elmenni, akkor oda senki se menjen, de természetesen a kisherceg vérig van sértődve, mint valami sz@ros óvodás, ha nélküle elmennek valahova.

Nyilván nem lehet egy felnőttet kényszeríteni arra, hogy elmenjen valahova, ahova nem akar, de akkor legalább a családodnak ne tegyél már keresztbe! Itt is már jó sok választ kaptál, hogyan tudnád a dolgot megoldani úgy, hogy neked ne kelljen menni, de mindenre csak a kifogás megy, vagy vissza se írsz.

Akkor meg ne csodálkozz, ha a feleséged majd egy idő után beadja a válópert, mert neki meg az ilyen savanyú jánosokhoz nincs (már) kedve.

2023. márc. 26. 21:02
 209/209 anonim ***** válasza:
100%
Na mire jutottatok végül? Mentek nyaralni?
2023. jún. 2. 17:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!