Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?
11:52
Mit kell így kiakadni? Ha már apuka nem akar a kiccsaláddal nyaralni, legalább töltse itthon hasznosan az idejét.
Egyébként inkább a te szemed elől kéne lehessenteni a rózsaszínű ködöt: a házasságok nagy részében történik félredugás, még ha a nagyja nem is derül ki. De ez már nem a kérdés témája.
165
Ha egyből ez jut eszedbe már rég rossz.
A kérdezőnek adok igazat.
Az ilyen "ne aggódj majd mi fizetjük" után előbb vagy utóbb de mindig jön a bezzegelés. Nyilván a lányuknak nem fogják emlegetni de a vejük egészen más téma, és történt is ilyen a baráti társaságunkban sajnos. Pedig elvileg szeretettel és önzetlenül fizették...
Anyuka meg oldja meg ha menni akar és ne a férjét hibáztassa. Nő vagyok, nem tudok vezetni, ha valahova utazunk a férjem vezet, ha olyan helyre mennék ahova csak kocsival lehet menni és a férjemnek nincs kedve vezetni akkor így jártam. Akit ez zavar az szerezze meg a jogsit és akkor nem lesz így kiszolgáltatva, mehet a férj nélkül. De ne nézzük már ingyen sofőrszolgálatnak.
Teljesen megértem hogyha valakinek nincs kedve anyósékkal nyaralni az ő költségükön, minden joga megvan hozzá. Anyuka szerezzen jogsit, vagy béreljenek nagyobb autót (és ez nem apuka dolga hanem azé aki menni akar), ha meg egyik sem megoldható akkor sem fognak a gyerekek belehalni ha ez elmarad. Menjenek helyette belföldre valahova, ha nem fér bele több akkor 2-3 napra, akár olcsóbb helyre (nem csak a méregdrága Balatonon lehet nyaralni).
Jah, az én életemben is van ilyen fajta. Ha ő akar valamit, akkor leszarja, hogy mi hogy szeretnénk, vagy egyáltalán szeretnénk-e. De ha neki nincs kedve valamihez, akkor nem, oldjuk meg, legyen az bármi, akár csak annyi is, hogy viselkedjen ember módjára a családommal. Ha mégis az van amit mi szeretnénk véletlenül, akkor meg tönkre teszi, hogy ha ő szenved, akkor más se élvezze az adott bármit. Nyilván nem egy élmény, ha nem tartana mellette egy igen komoly dolog, vissza se néznék. Soha.
De tényleg, csináld csak, nehogy vállalj bármi kellemetlenséget a családodért! A Nyilván ők sem tesznek semmit érted soha. Csak utána ne sírjon senki szája, ha lesz következmény...
168
Honnan tudod hogy eddig mit vált és mit nem?
Általában az ingyen van az azt jelenti hogy hogy majd ha olyan kedve van elő tudja venni kartyakéng hogy bezzeg én fizettem a családod nyaralását.
Ha nem lesz jó a közeg az kinek jó? Se gyereknek se a felnőtteknek.
Egyedül is meg tudják oldani ha akarják 2023 van.
Nem kell erőszakoskodni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!