Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?
95, a kérdés nem arról szól, hogy meghívtak, de nekünk most nincs pénzünk a plusz költségekre.
A kérdés arról szól, hogy a kérdező nem akar menni. Ne költsétek tovább a mesét, mert ha a pénz jelentené a gondot, akkor azt írta volna.
A család, de már a párkapcsolat is arról szól, hogy meghozunk egymásért áldozatokat. Bizony a párod szülei mindig idegen felnőttek lesznek, de ezzel jár a házasság.
Viszont itt a gyerekekre kell gondolni. Még egy apuci, aki csak legyártotta a kölyköket, de hogy minőségi időt töltsön velük, az már derogál.
Azért érdekes lehet az a család is, ahol a másik problémájára az a válasz, hogy "oldd meg magadnak".
Honnan tudod hogy nem tölt vele elég időt? Ez is csak hozzá lett költve. Nem lehet ennyiből következtetéseket levonni.
A család egyik része idegesítő ezért inkább nem akar menni. Miénk menjen? A gyerek is érzi az erőltetett mesterkélt boldogságot. Én is éreztem. A "kotelezően érezd jól magad" mindig kudarc.
Miért nem mennek akkor egy kozelibb helyre? Sok féle képpen meg lehet oldani, ha akarnak menni kitalalják.
114, nem azt írtam, hogy feltétlenül a pénz okoz gondot, hanem azt, hogy ha már bele kell nyúlni a a kérdezőnek a zsebébe, akkor hadd döntse már el ő, hogy kikkel nyaral vagy nem nyaral. Ez csak ennyi, semmi továbbköltés nincs.
Azt meg ugye nem gondolod te sem, hogy anyósék fizetik a tankolást, autópályát, kaját, programokat nekik is. A szállás a legkevesebb, főleg apartmanban. És csak azért hangsúlyoztam ki az ingyen szót, mert itt az összes proli erre repült rá, hogy de hát milyen szemét a pasi, amikor ingyen van. Ennyi volt a mondanivalóm.
(Mondom ezt úgy, hogy TÉNYLEG ingyen sem mennék félidegenekkel nyaralni, ha nekem kényszer).
117
Azt is képzés el hogy nem akarsz mindig vele lenni. Sőt imadkoznál hogy hagy legyél külön tőlük, nem hogy még az anyossal töltsd a szabadidődet.
Nem ismerjük a kérdezőt de már egyből azzal jön mindenki hogy milyen pocsék apa aki sose tölt időt a gyerekével.
Attól még hogy valaki szülő egy szuverén szemely. A gyereknek is meg kell tanulnia hogy nem mindig az van amit ő akar, ilyen az élet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!