Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?
Én csak azt látom hogy a család egyik tagját kihasználják és belekényszerítik egy helyzetbe amit nem akar.
Menj el szépen mosolyogj és türj miközben lenne más lehetőség is. Ha nem akkor legyen bűndatod. Ez így hogy szórakozás bárki számára? Nincs kedve, ne menjen.
Ok. Nincs kedve. Joga van hozzá. De akkor hozza vigye őket, vagy bereljen nekik egy egyteru nagyobb autót, amibe befer 6 ember. De ehhez sincs kedve.
Taxival se mehetnek és vonattal se.. A kör bezarult.
Önző egy pasas, az tuti!
Ha akarnak meg tudják oldani.
Lehet önző de néha annak kell lenni.
Minket a férjem évekig (!!!?) hordott Szicíliaba a gyerekekkel. Ő jött vissza, mert dolgozott. Mostmar a szüleit hozza viszi, évente kétszer ugyanígy!
Meg sose nyavalygott emiatt.
86
Milyen szép is hogy minden ember más.
Valaki nem kenyszeri magát ilyen dolgokra ha nem akarja valakinek ez semmi. Ez ilyen.
88
Ne csináljunk úgy mintha csak ő lenne az egyetlen akinek intézkednie kéne/lehetne.
Rengeteg olyan utazás vagy családlátogatásban volt részem ami kötelező volt.
Mindig azt mondták hogy "kibírod" "ennyit meg tudsz tenni a családért nem?".
Utáltam őket de úgy kellett csinálnom mintha jó lenne mert ha rossz képez vágtam már ment a lelki vegzálás.
Igazából rossz hangulatban telt az egész mert csak türni kellett a sok hülyeséget amit a távoli rokonok lenyomtak a torkomon.
Sose értettem ha valaki valamit nem akar és van más megoldás is vagy lehet keresni miért kell erőszakoykodni vagy manipulálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!