Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem akarok anyósomékkal...

Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?

Figyelt kérdés
Anyósom elhívott minket engem, feleségem és a két gyerekünket nyaralni Horvátországba, ők fizetnék. De én nem akarok menni. Nem vagyunk rosszban, de nekem ők hangosak, zajosak, egy idő után idegesítenek is. A feleségem teljesen megsértődött, hogy mindenkit megfosztok a nyaralás élményétől mert nem bírom ki velük pár napig.
2023. márc. 15. 18:41
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/209 anonim ***** válasza:
67%

Egyik válaszoló ecseteli h nagycsaládos program stb.

Mi, amikor gyerek voltam soha nem mentünk egyik nagyiékkal sem nyaralni. Tehat nem tudom itt ki miről álmodozik.. akinek ez kell szervezze le.

Én pl nem fogok soha anyósékkal elmenni nyaralni mert mindenkit köpködnek, káromkodnak, 1 órat kibírok velük de többet nem. A férjemet sem erőltetném soha hogy nyaraljon már az anyósáekkal mert az olyan faja.

Én elmennék anyámékkal meg a gyerekkel ha úgy van, de nem 1 hétre. Ő meg menjen a saját csaladjával ha akar.

Nem mindenki akar hull a pelyhest énekelni nagymutterékkal a fa alatt.

Meg a rokonságnak szülni. Vannak akik maguknak akarnak szülni és ezt MEGOSZTANI a családdal.

Meg attól hogy szülök egy gyereket ugyan ne várja már el egyik rokon sem hogy akkor puszipajtások leszünk, ha addig nem voltunk azok.

Természetesen ezek a dolgok másak akkor ha a párodnak olyan családja van, akit te kedvelsz, szinte második szülőként tekintesz rá. Jó lenne, vágyom ilyenre, de ez már nálunk nem lesz.

2023. márc. 16. 11:20
 122/209 anonim ***** válasza:
70%

120

Bárcsak ilyen szülőm lett volna aki azt mondja hogy aki nem akar az ne menjen.

És nagyon káros ha nem tanítod ezt meg a gyerekednek.

2023. márc. 16. 11:23
 123/209 anonim ***** válasza:
69%

Persze, emberek akik utálják egymást menjenek el egy közös nyaralásra és csináljanak úgy mintha jól éreznék magukat.

A tökéletes család a filmekben van.

2023. márc. 16. 11:27
 124/209 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes amúgy, most mindenki a gyerekeket emeli piedesztálra, hogy "de hát értük, de hát miattuk". Máskor meg itt a gyk-n a gyerek neve kuss, kb. örüljön, hogy a világra bszták.

Ide járok röhögni:DDDDD

2023. márc. 16. 11:29
 125/209 anonim ***** válasza:
74%
124 én a 121 vagyok. En is azért csináltam gyiket mert tudom mi megy itt 😂
2023. márc. 16. 11:44
 126/209 anonim ***** válasza:
72%

124

Kb így van. Mindenki hozza itt a szentanyát/apát.

2023. márc. 16. 11:47
 127/209 anonim ***** válasza:
78%

Én gyerekmentesként kifejezetten örülök, hogy van egy linkelni való kérdés, amit elküldhetek azoknak, akik engem önzőznek le.

Ugyanezt éreztem covid alatt, mikor mindenki utálta a gyerekét.

2023. márc. 16. 11:50
 128/209 anonim ***** válasza:
81%

127

Igen, mindenki utálta az összes családtagját de mivel mindenki abban a helyzetben volt így senki nem hőbörgött. Most mindenkinek nagy a szája, pedig ők se akarnának nyaralni kényszerből

2023. márc. 16. 11:54
 129/209 anonim ***** válasza:
71%
Nem volt mindenki abban a helyzetben, pont ez volt benne a szép, hogy kiderült, ki akarta valóban a családosdit.
2023. márc. 16. 11:57
 130/209 anonim ***** válasza:
81%
Én nagyon szerettem a lezárasokat. Végre nem kellett megjátszani a nagy családosdit párom családjával
2023. márc. 16. 12:01
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!