Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem akarok anyósomékkal...

Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?

Figyelt kérdés
Anyósom elhívott minket engem, feleségem és a két gyerekünket nyaralni Horvátországba, ők fizetnék. De én nem akarok menni. Nem vagyunk rosszban, de nekem ők hangosak, zajosak, egy idő után idegesítenek is. A feleségem teljesen megsértődött, hogy mindenkit megfosztok a nyaralás élményétől mert nem bírom ki velük pár napig.
2023. márc. 15. 18:41
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/209 anonim ***** válasza:
34%

Lepontoztok mert nem akartam meghívni mert tudtam h milyen, és

kikezdett a kis ribizli a férjemmel? Elég súlyosak vagytok!

Menjetek nyaljatok s.egget anyóséknak az ingyen kosztért.

2023. márc. 16. 07:01
 102/209 anonim ***** válasza:
35%

Öten el tudnak menni, szóval nem is értem, miképp azt sem, miért elvárás, hogy te sofőrködj, mikor nem te találtad ki az egészet.

Mondjuk én a SAJÁT családommal nem utaznék el 5-6 napra "nyaralni", mert nagyjából félnap alatt kikészítenek. Aranyosak, de olyan szinten más a természetük, a személyiségük és habitusuk, hogy inkább nem.

Én csend-kedvelő, kicsit magamnak való vagyok (nem antiszoc, csak nem nagydumás), ők ellenben hangosak, pörögnek, zizegnek, állandóan mehetnékjük van, etc, ami mentálisan pillanatok alatt lefáraszt.

Ó, igen, mert ugye a családi nyaralásokon 99%-ban azon is megy a sértődés, hogyha te nem mennél xyz helyre. Nevetséges. :(

2023. márc. 16. 09:35
 103/209 anonim ***** válasza:
37%

Mondjuk, így hogy írtad, hogy még a "nagyi" is megy veletek, fixen nem mennék, főleg, mivel nem is az én családom, és csak azért kellenék oda, hogy fuvarozzam a feleségemet meg a gyerekeket.

Bocs, oldják meg, de ne nézzenek nettó hülyének - vagy mi megyünk vonattal, külön szállásra.

2023. márc. 16. 09:37
 104/209 anonim ***** válasza:
63%

Akik szorgosan ajánlgatják, hogy menjen velük, meg majd "külön lesznek" - aha, meg a nagy lóf...

Az esetek túlnyomó részében NEM külön vannak, hanem egymásra zsúfolva mind a hatan-heten, egy kivett apartmanban, ahol talán jut egy zug mindenkinek, ahová elvonulhat, ha elege van a rokonokból.

2023. márc. 16. 09:39
 105/209 anonim ***** válasza:
44%
104, szó szerint.
2023. márc. 16. 09:42
 106/209 anonim ***** válasza:
66%
Nem jogos
2023. márc. 16. 09:59
 107/209 anonim ***** válasza:
68%
Voltam ugyanilyen helyzetben. Mi akkor évek óta nem voltunk nyaralni, gyerek még nem látta a tengert. Férjem ugyanígy nem akart jönni, a kocsit se adta volna kölcsön egy hétre. Mondtam neki, hogy oké, akkor most találok valami fb csoportot, meghirdetem, hogy keresek az adott nyaraláshoz partnert, aki elvinne és feleznénk a benzint. (Nem cdináltam volna meg, de cukkolni akartam) bejött, mert eljött végül és még jól is érezte magát.
2023. márc. 16. 10:00
 108/209 anonim ***** válasza:
28%

107

Szóval manipuláltad, de jó kapcsolat az ilyen. Nevetséges.

2023. márc. 16. 10:07
 109/209 anonim ***** válasza:
68%

Itt annyi álszent van hogy az szinte már vicces.

A legtöbb ember legszivesebb nem nyaralna együtt a családjával. A karantet se bírták sokan mert együtt kellett lenni. Ez nem azt jelenti hogy nems zeretik egymást.

2023. márc. 16. 10:09
 110/209 anonim ***** válasza:
60%
Miért kéne neki keresni megoldást mikor ők akarnak menni nyaralni?
2023. márc. 16. 10:10
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!