Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?
Lepontoztok mert nem akartam meghívni mert tudtam h milyen, és
kikezdett a kis ribizli a férjemmel? Elég súlyosak vagytok!
Menjetek nyaljatok s.egget anyóséknak az ingyen kosztért.
Öten el tudnak menni, szóval nem is értem, miképp azt sem, miért elvárás, hogy te sofőrködj, mikor nem te találtad ki az egészet.
Mondjuk én a SAJÁT családommal nem utaznék el 5-6 napra "nyaralni", mert nagyjából félnap alatt kikészítenek. Aranyosak, de olyan szinten más a természetük, a személyiségük és habitusuk, hogy inkább nem.
Én csend-kedvelő, kicsit magamnak való vagyok (nem antiszoc, csak nem nagydumás), ők ellenben hangosak, pörögnek, zizegnek, állandóan mehetnékjük van, etc, ami mentálisan pillanatok alatt lefáraszt.
Ó, igen, mert ugye a családi nyaralásokon 99%-ban azon is megy a sértődés, hogyha te nem mennél xyz helyre. Nevetséges. :(
Mondjuk, így hogy írtad, hogy még a "nagyi" is megy veletek, fixen nem mennék, főleg, mivel nem is az én családom, és csak azért kellenék oda, hogy fuvarozzam a feleségemet meg a gyerekeket.
Bocs, oldják meg, de ne nézzenek nettó hülyének - vagy mi megyünk vonattal, külön szállásra.
Akik szorgosan ajánlgatják, hogy menjen velük, meg majd "külön lesznek" - aha, meg a nagy lóf...
Az esetek túlnyomó részében NEM külön vannak, hanem egymásra zsúfolva mind a hatan-heten, egy kivett apartmanban, ahol talán jut egy zug mindenkinek, ahová elvonulhat, ha elege van a rokonokból.
107
Szóval manipuláltad, de jó kapcsolat az ilyen. Nevetséges.
Itt annyi álszent van hogy az szinte már vicces.
A legtöbb ember legszivesebb nem nyaralna együtt a családjával. A karantet se bírták sokan mert együtt kellett lenni. Ez nem azt jelenti hogy nems zeretik egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!