Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?
171
Ne legyunk már állszentek.
A legtöbben megboldogulnak a saját családjuktól úgy hogy szeretik őket.
"Ha a kollégáid lennének ilyenek, nem mennél be dolgozni?"
Teljesen meg vagytok itt háborodva. Ez a példa is hogy jön ide? Egy HÁZASSÁGBAN, amiben két fél van, nehogy már ne lehessen beleszólása a közös dolgokba mindkét félnek. Eszem megáll!
Eleg aberralt egy hozzaszolas volt ez az egybol a prostizni-ra gondolos.. 😩😩 szornyu.
Igen. Sok hulladek kapcsolat van. De nem 100% ba megy mindenki prostihoz aki a ferj,es nem minden feleseg dug felre massal.
Amugy kerdezo. Vidd el az asszonyt+a kolkoket mondom, egyet furodj aztan max masnap utazz vissza haza. Ok meg visszajonnek ahogy tudnak 😂 amugy meg visszafele inteznek 1x i repuloutat,na bumm. Oda kocsi,vissza repulo.
Ezért pofázom mindig ezt: Ameddig házasok vagytok legyen cél a külön autó es JOGOSÍTVÁNY az asszonynak is. Ennyi. Legyen mobilis. Onnantól kezdve odamegy ahova akar.
Én sem mennék. Az hogy ingyen van még egy lapáttal rátesz. Ha ingyen van akkor megmondhatják, hogy mit csináljatok addigis amíg ott vagytok.
És gondolom költőpénzt is adnak ezek a szeleburdi emberek. Hát persze, hogy nem. Menne a fas…om. Asszonynak jó tanulópénz lenne. Jövőre már lenne jogsija. Én így gondolom.
Ne menj el. A még nem létező nyaralást a gyerekek sem fogjàk hiányolni. Majd elmentek ti máskor. Máshova. Szerintem igazad van kérdező. Nem mellesleg: biztos a hányinger elkapja az egésztől az olyan dolgok miatt lehet, hogy anyósék büdösek, nem mosnak fogat, ciki a ruházatuk, hangosak. Hát persze ki akarna ilyenekkel együtt mutatkozni könyörgöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!