Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?
180
Élvezheti a nyaralást a férj nélkül is ha akarja,nem mást kell hibáztatni megoldani a problémát.
Ha akarják eltudnak menni
De miért kéne pereputtyostól nyaralgatni, árulja már el valaki?
Beba$zna ha anyósomék velünk akarnának nyaralni. 1 órát nem bírnék ki nem egy hetet.
Azért ne alapítanék családot mert másokhoz kötelező igazodni? Ugye ez csak egy vicc?
Nem kell "pereputtyostól nyaralgatni", hanem ez egy lehetőség, amivel a család minden tagja élni szeretne - kivéve a kérdezőt.
Ha szavaznának, ő vesztene.
Nem kötelező igazodni másokhoz, de ha családod van, akkor már nem körülötted forog a világ, hanem a családtagjaid, gyerekeid kerülnek az első helyre - jó esetben...!
184
Nem minden esetben kell igazodni főleg hogy meg lehet oldani máshogy is. 2023-ban rengeteg lehetőség van hogy megoldják.
Mindenki csinálja azt amit akar.
185
De a kérdezőnek már felajánlottak egy csomó lehetőséget és nem érdekli.
Szerintem kérje meg az egyik kollégáját, hogy szálljon be a helyére és vigye le a családot, ha kell adjon neki benzinpénzt meg költőpénzt, mert ez ugye nagy út.
Mondjuk nagyon hlyén fog kijönni, ha más pasi viszi az asszonyt nyaralni....:D
Hát. Én családapa vagyok és igen én vagyok a családfő a kenyérkereső, ASSZONNYAL egyetemben. Mindketten főnökök vagyunk de mi tudjuk, ha az egyik fél sem érezné jól magát, vagy ha az egyik igen másik nem AKKOR sem megyünk. A gyerek érzi azt ha csak kényszerből megy a szülő.
A gyerekek nem tudják mi a jó nekik ezért vannak a szüleik?! Nem mennek idén Horvátba? Nagy cucc. Spórolás és jövőre inkább megyünk a Francia Mikronéz szigetekre. Mindenki jobban jár mint azzal a puttó sziklás Horvát, kispolgári tengerparttal.
Kérdező!
Ás mi lenne, ha megerősítenéd magad és kibírnád mégis azt a pár napot a családoddal?!
Sanszos, hogy ha nem mész velük, akkor az asszonytól ezt fogod hallgatni az életed hátralévő részében, hogy miattad nem mehettek nyaralni....
És mi van akkor, ha a kérdező mégis jól érezné magát ott?!
Mert nekem volt már olyan, hogy nem akartam menni, de végül mégis elmentem és jó volt, nem olyan, mint amit előre bebeszéltem magamnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!