Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan
sértődik meg?
Figyelt kérdés
Anyósom elhívott minket engem, feleségem és a két gyerekünket nyaralni Horvátországba, ők fizetnék. De én nem akarok menni. Nem vagyunk rosszban, de nekem ők hangosak, zajosak, egy idő után idegesítenek is. A feleségem teljesen megsértődött, hogy mindenkit megfosztok a nyaralás élményétől mert nem bírom ki velük pár napig.
190! Azért, mert neked nincs senkid, ne itt éld ki az abberációdat! Tudod ha valami nem működik, nem kell egyből félremenni. De ezt nem tudhatod.
2023. márc. 18. 17:50
192/209 anonim válasza:
Kérdező!
És nem félsz attól, hogy az asszony felszed valakit magának Horvátban, amíg te itthon dekkolsz? :)
2023. márc. 18. 17:54
193/209 anonim válasza:
De most gondolkodj már. A kérdező aszongya, nincs rosszban anyósékkal, mégse hajlandó utazni, még úgy se, hogy a felesége ezt rossz néven veszi. Mindenáron itthon akar maradni, vállalva a családi perpatvart. Ebből számomra egyértelmű, hogy lotyója van, és már most alig várja, hogy a kiccsalád elsasszézzon Horvátba két hétre, ő meg itthon hancúrozzon a bigével, lehetőleg a hitvesi ágyban.
2023. márc. 18. 17:57
194/209 anonim válasza:
192
Itthon is meg tudja csal I ha akarja nem kell ahhoz kimenni.
193
Én se vagyok rosszban a rakonaimmal csak rohadt idegesítőek és 1 órát nem tudok velük együtt tölteni.
A többi csak rosszindulatú hozzámagyarázás amire semmi szükség nincs.
2023. márc. 18. 18:04
195/209 anonim válasza:
"Nem kötelező igazodni másokhoz, de ha családod van, akkor már nem körülötted forog a világ, hanem a családtagjaid, gyerekeid kerülnek az első helyre - jó esetben...!"
Nem a családtagjaim, hanem a gyerekeim, esetleg. :)
Nem az ANYÓSOMÉK, nem a NAGYBÁCSIÉK, stb. Hanem a gyerekeim. És nyilván éreznék hogy valami kis parázs dolog van köztem és anyósék közt, hiába jópofiznék.
Sokszor megesik hogy az ember jól érzi magát egy olyan eseményen amit nem is tervezett, de nem akkor ha olyan személyekkel van körülvéve akikkel ki sem tud jönni! :)
2023. márc. 18. 19:56
196/209 anonim válasza:
A gyerekek mindent megéreznek!
2023. márc. 18. 19:59
197/209 anonim válasza:
Én sem mennék így el nyaralni. Az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy nagyon vissza tudnak élni vele. Éreztetni fogják, hogy az ők pénzén nyaralsz és azt mondanák, ha külön programot csinálsz, hogy még arra sem vagy képes, hogy annyival megtiszteld őket, hogy velük tartasz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!