Szerintetek jogosan csináltam,amit csináltam? Rettentő dühös lettem,sírni tudtam volna..
Figyelt kérdés
Új konyhabútort kaptam a páromtól, erre gyűjtöttünk hónapokon át,hogy megvehessük mert nem volt konyhabútorunk. Az anyós állandóan beengedi a macskáinkat mikor jön (ivartalanítva vannak). Beszélgetett az anyós velem,közben én főztem,nem tudtam,hogy bent van a macskánk. Egyszer csak sercegés,és a vadonatúj konyhabútort telibe csövelte,erre én nagyon dühös lettem,és kitessékeltem a macskát. Anyós meg azt mondta,hogy náluk ez semmi, mert a tv-t is telibe pisálta a macska,ágyneműt,mindent mégsem akad ki rajta. Utána még hozzátette,hogy amikor nálunk van,többször is volt már,hogy a vödörben levő krumplira is rá veretett macska, meg még tárgyakra is, amiről ő direkt nem szólt. Meg szoktam kérdezni tőle,hogy ő nem érez macska pisa szagot? Azt mondja nem,az én orrom rossz..Erre fel annyira bedühödtem,hogy azt mondtam neki,ha ennyi esze van csak, akkor menjen aztán pisálja hátba (mert nekik meg olyan macskájuk van,hogy ül a tv előtt matracon,és a macska hátba vizeli) a saját macskájuk de itt nem ő fog nekem dirigálni a saját házunkban. Erre fel,annyira megsértődött,hogy bevágta maga mögött az ajtót,és elviharzott. Előtte meg azon tapsikolt, ha majd meglesz az új konyhabútor, de jó lesz mert majd mehetnek fel rá a macskák....Teljesen elveszítettem a fejem. Most meg a fiát próbálja ellenem uszogatni emiatt.tegnap 11:22
1/30 anonim válasza:
Most az anyósnál laktok ezek szerint? Mert a kérdésböl az derül ki!
Màsrészt a konyhabútort lemosod és ennyi volt.
2/30 A kérdező kommentje:
Nem,külön házban élünk,sajátban.Látogatóba szokott jönni.
tegnap 11:30
3/30 A kérdező kommentje:
"Nem fog nekünk dirigálni a saját házunkban".
tegnap 11:31
4/30 anonim válasza:
Nem igazán tudom megérteni a történteket. Az én macskám szoba tiszták, csak az álomba pisilnek v jeleznek, h ki szeretnének menni az udvarba elvégezni a dolgukat.
5/30 anonim válasza:
4-es vagyok. Bocsánat a kérdésedre nem válaszoltam. Teljesen jogosan borultál ki, ahogy írtad is, a te házad a te szabályaid.
6/30 anonim válasza:
uszogatni??? Ez olyan, mint a hazudgál? :D
Amúgy nagyon bunkó voltál. Csak elmesélte, hogy náluk mi van ("Anyós meg azt mondta,hogy náluk ez semmi"), de azaz ő baja, legalább tudod, hogy nála nem fogsz enni. Amúgy még soha nem voltál nála? Nem érezted a húgy szagot???
Inkább csitítani próbált, amúgy meg tényleg nem akkora baj, hogy lepisilte. Letörlöd. Nem lesz baja a bútornak. Emiatt ekkora paráliát csinálni felesleges.
7/30 anonim válasza:
Valójában lesz baja, mert felszívja, ami meg alá folyik, azt soha az életben nem mossa fel.
Én úgy értelmeztem, hogy a kérdező házába engedte be a macskát és ott pisilt a krumplira meg a többi dologra.😅
8/30 A kérdező kommentje:
Igen, a mi házunkba engedte be a macskát.
tegnap 11:51
10/30 anonim válasza:
De kié a macska, amelyiket beengedte? - ha az övé, akkor paraszt volt, ha a tiéd, minek neked macska, amelyik össze-vissza pisili a lakást?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!