Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogosan csináltam,...

Szerintetek jogosan csináltam,amit csináltam? Rettentő dühös lettem,sírni tudtam volna..

Figyelt kérdés
Új konyhabútort kaptam a páromtól, erre gyűjtöttünk hónapokon át,hogy megvehessük mert nem volt konyhabútorunk. Az anyós állandóan beengedi a macskáinkat mikor jön (ivartalanítva vannak). Beszélgetett az anyós velem,közben én főztem,nem tudtam,hogy bent van a macskánk. Egyszer csak sercegés,és a vadonatúj konyhabútort telibe csövelte,erre én nagyon dühös lettem,és kitessékeltem a macskát. Anyós meg azt mondta,hogy náluk ez semmi, mert a tv-t is telibe pisálta a macska,ágyneműt,mindent mégsem akad ki rajta. Utána még hozzátette,hogy amikor nálunk van,többször is volt már,hogy a vödörben levő krumplira is rá veretett macska, meg még tárgyakra is, amiről ő direkt nem szólt. Meg szoktam kérdezni tőle,hogy ő nem érez macska pisa szagot? Azt mondja nem,az én orrom rossz..Erre fel annyira bedühödtem,hogy azt mondtam neki,ha ennyi esze van csak, akkor menjen aztán pisálja hátba (mert nekik meg olyan macskájuk van,hogy ül a tv előtt matracon,és a macska hátba vizeli) a saját macskájuk de itt nem ő fog nekem dirigálni a saját házunkban. Erre fel,annyira megsértődött,hogy bevágta maga mögött az ajtót,és elviharzott. Előtte meg azon tapsikolt, ha majd meglesz az új konyhabútor, de jó lesz mert majd mehetnek fel rá a macskák....Teljesen elveszítettem a fejem. Most meg a fiát próbálja ellenem uszogatni emiatt.
jan. 21. 11:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
29%
Engem az érdekelne, hogy ha látogatóba megy, mert nem ott lakik, hogy tudja beengedni a macskát?
jan. 21. 12:20
 12/33 Katona Dius ***** válasza:
85%

Náalm bentiek a mcskűk, ivartalanok. A konyhából ki vannak tiltva, pont ahigénia miatt. Nem pisilnek az almon kívülre, de a kajába akkor se szálldosson a szőr. És igazad van kérdező, otthon azt csinál, amit akar, de nálad a ti szabályaitok érvényesek.

Ennyi erővel, ha valaki idejönne látogatóba, és kiengedné a macskáimat, mert náluk a macska kint van, nem tenné zsebre, amit kap.

jan. 21. 12:24
 13/33 anonim ***** válasza:
62%
Nektek kellene megtanítani a macskát, hogy ne hugyozzon le mindent bent. Vagy ha ilyen macskát akarsz tartani figyelj oda, hogy ne tudjon bejönni, amikor valaki átjön hozzátok. Nem érzem jogosnak az ordibalast.
jan. 21. 12:49
 14/33 anonim ***** válasza:
30%
Aki lepontozott, attól is kérdezném: ha vendég megy hozzátok, nem ti nyittok neki ajtót?
jan. 21. 12:52
 15/33 anonim ***** válasza:
83%
Micsoda véletlen, hogy neked mag anyósodnak is ilyen hugyos macskája van, hogy ennyire tudtok efölött a téma fölött kötődni... Bár szerintem inkább egyáltalán nincs macskád. Ha csak nincs valami egészségügyi gondja egy macska nem hugyozik összevissza. Ha nincs alom neki kirakva akkor is előbb keres egy sarkot vagy egy cserepes virágot, mint hogy a konyha közepén csapassa.
jan. 21. 12:57
 16/33 jpeacefuler ***** válasza:
23%
A macskáknak kint a helye, meg ezentúl a bunkó anyósodnak is. Miféle fertőben él őnagysága???? Atyavilág!!!
jan. 21. 13:21
 17/33 anonim ***** válasza:
68%

Kamu történet.

Nagyon unatkozik a kérdező de az sem kizárt, hogy szellemi fogyatékos.

jan. 21. 13:25
 18/33 anonim ***** válasza:
68%
Az írásképe és a szóhasználatából én is arra gondolnék, hogy nincs valami rendben fejben a kérdezőnél :D
jan. 21. 13:37
 19/33 anonim ***** válasza:
8%
Ismét egy felelős állattartó.Talán ivartalanítani kellett volna azt a macskát nem, he????Meg is érdemled, ha ennyi eszed sincs!
jan. 21. 14:08
 20/33 anonim ***** válasza:
71%
#19 a 2. mondatban ott van zárójelben
jan. 21. 14:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!