Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogosan csináltam,...

Szerintetek jogosan csináltam,amit csináltam? Rettentő dühös lettem,sírni tudtam volna..

Figyelt kérdés
Új konyhabútort kaptam a páromtól, erre gyűjtöttünk hónapokon át,hogy megvehessük mert nem volt konyhabútorunk. Az anyós állandóan beengedi a macskáinkat mikor jön (ivartalanítva vannak). Beszélgetett az anyós velem,közben én főztem,nem tudtam,hogy bent van a macskánk. Egyszer csak sercegés,és a vadonatúj konyhabútort telibe csövelte,erre én nagyon dühös lettem,és kitessékeltem a macskát. Anyós meg azt mondta,hogy náluk ez semmi, mert a tv-t is telibe pisálta a macska,ágyneműt,mindent mégsem akad ki rajta. Utána még hozzátette,hogy amikor nálunk van,többször is volt már,hogy a vödörben levő krumplira is rá veretett macska, meg még tárgyakra is, amiről ő direkt nem szólt. Meg szoktam kérdezni tőle,hogy ő nem érez macska pisa szagot? Azt mondja nem,az én orrom rossz..Erre fel annyira bedühödtem,hogy azt mondtam neki,ha ennyi esze van csak, akkor menjen aztán pisálja hátba (mert nekik meg olyan macskájuk van,hogy ül a tv előtt matracon,és a macska hátba vizeli) a saját macskájuk de itt nem ő fog nekem dirigálni a saját házunkban. Erre fel,annyira megsértődött,hogy bevágta maga mögött az ajtót,és elviharzott. Előtte meg azon tapsikolt, ha majd meglesz az új konyhabútor, de jó lesz mert majd mehetnek fel rá a macskák....Teljesen elveszítettem a fejem. Most meg a fiát próbálja ellenem uszogatni emiatt.
jan. 21. 11:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Oke erre mit mondjak...a kaptam meg az olyan lett közötz különvség van, de mindegy nekem...
jan. 22. 12:45
 32/34 anonim ***** válasza:
83%
Kötekedés megy sokaknál, csak az értő olvasás nem :D komolyan olyanokat kérdeztek vissza, meg okoskodtok arról, amit leírt a kérdés alá, hogy csinál... xD nyilván neked van igazad, anyós meg téged akar besarazni, ahelyett, hogy beismerje, hülyeséget csinált:)
jan. 22. 16:11
 33/34 anonim ***** válasza:

Anyós a hibás...Kinti macskáról van szó és ő meg ment vendégsébe és be engedte a macskát ami levizelte a bútort...

Ráadásul többször beengedte sunyiba...Bár azt nem tudom hogy nem vettétek észre hogy össze vissza pisilt.

Nekünk kinti kutyánk van, oké nagyobb de én sem örülnék ha jönne vendég és beengedné direkt a kutyát...

Nincs macskám de gondolom azért vizel össze vissza mert kinti, és nem szobatiszta.

jan. 23. 11:55
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a hibás. A hibás ebben a történetben az, aki elmegy más házába és nem tiszteli az ottani szabályokat. Ilyen vendégnek nincs helye, lehet az szülő, anyós-após, másik családtag, barát, barátnő! Ha macskázni akar, akkor húzzon ki a pcsába az udvarra aztán ott macskázzon! A férjed remélem nem akkora marha, hogy az anyjának ad igazat! Ha mégis, akkor hemperegjen macskahúgyban, szarban az anyjával kézen fogva.
tegnapelőtt 21:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!