Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogosan csináltam,...

Szerintetek jogosan csináltam,amit csináltam? Rettentő dühös lettem,sírni tudtam volna..

Figyelt kérdés
Új konyhabútort kaptam a páromtól, erre gyűjtöttünk hónapokon át,hogy megvehessük mert nem volt konyhabútorunk. Az anyós állandóan beengedi a macskáinkat mikor jön (ivartalanítva vannak). Beszélgetett az anyós velem,közben én főztem,nem tudtam,hogy bent van a macskánk. Egyszer csak sercegés,és a vadonatúj konyhabútort telibe csövelte,erre én nagyon dühös lettem,és kitessékeltem a macskát. Anyós meg azt mondta,hogy náluk ez semmi, mert a tv-t is telibe pisálta a macska,ágyneműt,mindent mégsem akad ki rajta. Utána még hozzátette,hogy amikor nálunk van,többször is volt már,hogy a vödörben levő krumplira is rá veretett macska, meg még tárgyakra is, amiről ő direkt nem szólt. Meg szoktam kérdezni tőle,hogy ő nem érez macska pisa szagot? Azt mondja nem,az én orrom rossz..Erre fel annyira bedühödtem,hogy azt mondtam neki,ha ennyi esze van csak, akkor menjen aztán pisálja hátba (mert nekik meg olyan macskájuk van,hogy ül a tv előtt matracon,és a macska hátba vizeli) a saját macskájuk de itt nem ő fog nekem dirigálni a saját házunkban. Erre fel,annyira megsértődött,hogy bevágta maga mögött az ajtót,és elviharzott. Előtte meg azon tapsikolt, ha majd meglesz az új konyhabútor, de jó lesz mert majd mehetnek fel rá a macskák....Teljesen elveszítettem a fejem. Most meg a fiát próbálja ellenem uszogatni emiatt.
tegnap 11:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
66%
OFF - "kaptam a páromtól, erre gyűjtöttünk hónapokon át"- kaptad vagy együtt vettétek?
tegnap 14:34
 22/30 anonim ***** válasza:
79%

Cicát vigyétek el dokihoz, ivartalanítottnál nem normális, hogy össze vissza vizel.

Ivaros kandúrbandink fiatal korában telibe kapta a konyhaszekrényt, de azonnal lemostam, nem maradt semmi nyoma.

Anyósoddal lesznek még bajok, az tuti.

tegnap 14:55
 23/30 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem bunkóság más házában vendégként beengedni a macskát és bagatellizálni, hogy lehugyoz mindent. Én úgy vágnám ki a macskát hugyozni, mint macskát hugyozni. :D (vagy macskát szarni, ahogy a mondás tartja)
tegnap 15:48
 24/30 anonim ***** válasza:
21%

"OFF - "kaptam a páromtól, erre gyűjtöttünk hónapokon át"- kaptad vagy együtt vettétek?"

Nos, mi együtt vettük, mégis relatíve a férjemtől kaptam, mert olyan lett, amilyennek én akartam.

tegnap 15:59
 25/30 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező, ha már nem engeded be a macskáidat a lakásba, macskakerítés legalább van? Meg van valahol hely, ahol bevackolhatja magát, ha hideg van, akár valami infralámpás?

[link]

tegnap 16:31
 26/30 anonim ***** válasza:
34%

Persze hogy nem érzi, ha otthon hugyos ágyneműben alszik.

Ivartalanítani kell. Fúj.

tegnap 17:55
 27/30 anonim ***** válasza:
53%

Ez egy újabb anyós szidalmazó kamu story.

Számomra ott vált nyilvánvalóvá, hogy krumplira meg Tv-re pisil a macska.

Igen, mesélj még kérlek.

tegnap 18:14
 28/30 anonim ***** válasza:
56%
27 Ha a macskát sosem zavarják el, nem tanulja meg, akkor simán spriccel a tvre, kanapéra, kabátra, bárhova.
tegnap 18:16
 29/30 anonim ***** válasza:
24 hát a saját penzemért legyen is olyan már amilyennek szeretném.
tegnap 22:01
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem jogosan akadtál ki. Az anyós sztorizgatott, erre te, mint egy elmebeteg, elkezdesz vele cirkuszolni. Nem is dirigált neked semmit, nem is értem min akadtál ki. Az anyós jogosan csapta rád az ajtót, én se hallgattam volna tovább ezt az elmebajt. Azt a kuŗva macskát meg lehet nevelni kellett volna, hogy ne hugyozza le bent a bútorokat. Eleve minek a macska, ha hónapokig tart összegyűjteni a pénzt egy szaros konyhabútorra. Remélem majd a harmadik gyerek után kezdesz el bababútorra is spórolni. Amúgy meg állatnak kint van a helye.
tegnap 23:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!