Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Létezik, hogy a barátom anyja...

Létezik, hogy a barátom anyja fel akar hízlalni?

Figyelt kérdés

Anyósjelölt kb 150 kiló, nagyon rossz életmódot él, nem mozog, egész nap otthon van, a közeli kisboltba is kocsival megy, nagyon sokat eszik, egészséges kaját még nem is láttam enni. Lassan két éve vagyunk együtt a barátommal, otthon lakunk mindketten suli miatt, én minden hétvégén náluk alszom. Már az első találkozásnál is feltűnt, hogy mennyire etetni akar, de gondoltam, hogy csak amolyan házigazda stílust vett fel, hogy neki az a jó, ha a vendég minél többet eszik a főztjéből. Mielőtt mentünk volna is kérdezte a barátomat, hogy milyen ételeket szeretek, de aztán engem is kikérdezett. Kedvesnek gondoltam, de egy ideje úgy érzem, mintha direkt csinálná. Ott eszem egy hétvége alatt négyszer, ő szed nekem, ha mondom, hogy elég, még egy nagy kanállal rátesz, ha megettem, elkezdi tovább erőltetni, hogy még egyszer ugyanennyit egyek, kérdezgeti, hogy biztos nem kérek többet? Biztos csak nem merek szólni. Ötször ismétlem meg, hogy nem, mire sértődötten felfogja. Aztán persze hozna még desszertet, hátha arra nem mondok nemet. Volt, hogy a nyomás hatására annyit ettem, hogy hasmenésem lett. De amióta kiállok magamért és tényleg nem kérek többet, ha jól laktam, azóta mintha nem kedvelne. Arra gondoltam, hogy lehet, azt akarja, hogy akkora legyek, hogy már ne tetsszem a barátomnak, mert ő nagyon szereti a fiát, csak magáénak akarja, Facebookra posztolja ki a gyerek fotóit és "szerelmem" néven teszi fel, azt akarja, hogy minél közelebbi kapcsolatban legyenek, csak hát a barátom már 21 éves és én lettem neki a fontosabb.

Mit gondoltok, lehet ez a háttérben?

tegnapelőtt 19:40
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
89%

Ez a "hagyományos háziasszony" viselkedés, minde "hízlalási szándék" nélkül.

Ha ö akar szedni és náluk ez a szokás, akkor annyit eszel meg, amennyi jólesik (nem hogy megeszel mindent, és a szed még, akkor azt is), többet nem.

Most azért van "megsértödve", szerintem meglepödve, mert eddig ettél amennyit adott, most meg nem, de idövel megszokja.

tegnapelőtt 19:47
 2/34 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy akar. Szimplán ilyen a természete. Mint írta egyes is csak kedves, még ha túlzásba is viszi.
tegnapelőtt 19:57
 3/34 anonim ***** válasza:
41%
Hú, b+. Minden hétvégén eltűri, hogy ott vagy, kajáltat, segged kinyalja, te meg ilyen rosszindulatú vagy vele. kész főnyeremény egy ilyen nő, mint te.
tegnapelőtt 20:05
 4/34 anonim ***** válasza:
92%

Nem akar felhízlalni. Átlagos háziasszony.

Az én anyósom is ilyen, ha 5 tállal szednénk se lenne elég.

Egyszerűen a főzés a szeretetnyelve.

Ha megyünk 5 felét főz, plusz 3 félét süt. Egy nagy szatyor kajával megyünk haza mindig.

tegnapelőtt 20:14
 5/34 anonim ***** válasza:
89%
Bunkósag vagy sem, de ha valamiből nem kérek, vagy nem kérek többet, akkor nem eszem, akárhogy erőltetik. Felőlem megsértődhet az illető.
tegnapelőtt 20:15
 6/34 A kérdező kommentje:
De a férjével meg a fiával ezt nem csinálja
tegnapelőtt 20:24
 7/34 anonim ***** válasza:
95%

Mert vendég vagy, azért csinálja.

Majd leszokik róla. Lehet tényleg úgy van vele, hogy ne legyél szégyenlős, ne azért ne lakj jól mert nem mersz többet enni.

Ne vedd magadra, főleg ha amúgy meg normális és kedves veled.

tegnapelőtt 20:35
 8/34 anonim válasza:
78%
Nem😂🤣 kicsit te is legyel pozitívab:)
tegnapelőtt 20:38
 9/34 anonim ***** válasza:
92%
Akkor mindig hagyj meg egy kicsit az első adagból és jegyezd meg hogy kib*szott finom úgy ennél még de már nem fér beléd,ez szerintem egy ilyen típusú embernél nem vált ki sértődést
tegnapelőtt 20:51
 10/34 anonim ***** válasza:
20%

Ne aludj minden hétvégén náluk! Távkapcsolat? Az nem működőképes.

Én a többiekkel ellentétben egyáltalán nem kedvességként értékelem ezt a testbemászó agressziót. De az a megoldás, hogy nem kell magadat ilyen helyzetbe belevinni. Tessék dolgozni, kivenni egy szobát. És a fiú is jöhet hozzád.

tegnapelőtt 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!