Létezik, hogy a barátom anyja fel akar hízlalni?
Anyósjelölt kb 150 kiló, nagyon rossz életmódot él, nem mozog, egész nap otthon van, a közeli kisboltba is kocsival megy, nagyon sokat eszik, egészséges kaját még nem is láttam enni. Lassan két éve vagyunk együtt a barátommal, otthon lakunk mindketten suli miatt, én minden hétvégén náluk alszom. Már az első találkozásnál is feltűnt, hogy mennyire etetni akar, de gondoltam, hogy csak amolyan házigazda stílust vett fel, hogy neki az a jó, ha a vendég minél többet eszik a főztjéből. Mielőtt mentünk volna is kérdezte a barátomat, hogy milyen ételeket szeretek, de aztán engem is kikérdezett. Kedvesnek gondoltam, de egy ideje úgy érzem, mintha direkt csinálná. Ott eszem egy hétvége alatt négyszer, ő szed nekem, ha mondom, hogy elég, még egy nagy kanállal rátesz, ha megettem, elkezdi tovább erőltetni, hogy még egyszer ugyanennyit egyek, kérdezgeti, hogy biztos nem kérek többet? Biztos csak nem merek szólni. Ötször ismétlem meg, hogy nem, mire sértődötten felfogja. Aztán persze hozna még desszertet, hátha arra nem mondok nemet. Volt, hogy a nyomás hatására annyit ettem, hogy hasmenésem lett. De amióta kiállok magamért és tényleg nem kérek többet, ha jól laktam, azóta mintha nem kedvelne. Arra gondoltam, hogy lehet, azt akarja, hogy akkora legyek, hogy már ne tetsszem a barátomnak, mert ő nagyon szereti a fiát, csak magáénak akarja, Facebookra posztolja ki a gyerek fotóit és "szerelmem" néven teszi fel, azt akarja, hogy minél közelebbi kapcsolatban legyenek, csak hát a barátom már 21 éves és én lettem neki a fontosabb.
Mit gondoltok, lehet ez a háttérben?
Fura számomra,hogy a legtöbb válaszoló teljesen normális viselkedésnek tarja azt hogy egy iszonyat kövér ember próbál egy normális testalkatút felhízlalni a saját szintjére.
Az anyós testkép zavarral küzd,vagy csak szimplán írigy amiért Te vékony vagy.Egyébként sok kövér nő meg van győzödve arról hogy a pasik szeretik a kövér nőket mert van mit fogni rajtuk,és csak szánalomból vannak a vékonyabb nőkkel.
Javaslom legyél határozott vele szemben-köszönöm,de majd én szedek magamnak,annyit amennyit szeretnék.Meg fog sértődni,haragudni fog rád,de inkább ő haragudjon mint hogy te elhízzál.
Anyósom hasonló. Mondjuk ő mindennel ilyen erőszakos, piával is, szóval nála biztos nem az a cél, hogy hízzak, de ettől függetlenül rohadt idegesítő.
Hozza a piát vagy üdítőt vagy akármit felém, kérdi, hogy kérek e. Mondom nem köszönöm. Erre ő: De biztos? Csak egy kicsit had öntsek nagyon finom!! Nem köszönöm nem kérek.
És már önti is ki: na tessék igyál!
Általában ilyenkor otthagyom tele a poharat, és egy kortyot sem iszom belőle.
Neked is ezt javaslom, ha ennyire erőszakos, hagyd ott a kaját amit már nem szeretnél megenni. Ha pofázik, akkor meg csak annyit mondj, én mondtam, hogy sok/nem kérek.
22
Szerintem nem tudod értelmezni a kommenteket. Senki se tartja normálisnak, csak leírták többen is hogy vannak ilyen emberek. Van, akinek ez a "hízlalás" a szeretet kimutatása.
Egyszerűen így illik nálunk is a vendéget kezelni.
Abból kiindulva, hogy szégyell szedni magának és én se tűnjek zsugorinak. Így illik, ez a trakta.
Ezen megsértődni es rossz szándékot látni nagy parasztság
Nem tudom, én képes vagyok meghúzni a határaimat, és nem is tukmál senki. Próbálná meg... :D
Elég egyértelműen és határozottan leállítom az illetőt, s szrom le, hogy neki ez a szeretnyelve, nem, nem tűröm el, hogy beleszóljanak, mit és mennyit eszek.
Anyám ano komoly étkezési zavarba hajszolt ezzel a kajacs.sztetős idiotizmusával, mióta megggyógyultam senki nem szólhat bele.
Ja, és ez NEM szeretet. Ez kizárólag az egóról szól, semmi másról.
Akit szeretek, azt elfogadom, akkor is, hogyha madár adagokat eszik, vagy ha sokat, nem b.ogatom miatta és nem sértdök meg rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!