Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan magyarazzam el anyunak,...

Hogyan magyarazzam el anyunak, hogy az parom anyja nem azert nem kinalgatta kajaval, mert baja van vele, hanem ilyenek mindenkivel?

Figyelt kérdés

A mi csaladunkban a vendegul latnak valakit, azt telitomik kajaval, fel orankent kinalgatjak es mikor elmennek meg felpakoljak kajaval, hogy az uton meg ne ehezzen.

A parom anyjat is meghivta anyam karacsonykor - nyilvan meg nagyobb volt a trakta mint a szokasos.

A parom anyja maganak se szokott fozni, kajat rendel, nincs is otthon nala altalaban semmi. De egyebkent is ugy szoktak meg, ha valakinek kell valami, akkor kiszolgalja magat - ezt mondta is anyunak most hetvegen, amikor nala jartunk. En ismerven anyut, kerdezgettem, hogy ker-e valamit.

De anyu nem ehhez szokott, es azota hallgatom, hogy milyen vendeglato is a parom anyja

tegnap 15:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Így.

Ha anyád nem tudja felfogni, hogy nem mindenki olyan, mint ö, menjen pszichologushoz.

Egyébként egyik se százas, anyad se, aki tukmál, meg anyosjelölt sem, aki ertelmezésem szerint kb. meg se kínált semmivel egy vendéget.

tegnap 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:
5%
"Anyu, anyósom egy életképtelen személy, aki éhen fog halni, ha ne adj Isten valami történik a szolgáltatásokkal. Másképp, biztos bír téged, csak nála a vendégek fotoszintetizálnak."
tegnap 16:01
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Igy:

Ne engem "ba.szogass" anyósom miatt, ö ilyen nincs mit csináljak nem vele hazasodtam össze hanem a fiával.

Mi nehéz ebben? Kitátni a szád vagy m

tegnap 16:16
 4/13 babyboom567 ***** válasza:
72%

Irtó proli szokás ez a kínálgatósdi.

Tehát ha jól értem, a párod anyjánál volt kaja is és a vendégség is,és a párod anyja minden mellébeszélés nélkül megmondta,hogy mindenki szolgálja ki magát, anyád meg erre beducizott,mert nem nyújtottak be neki 10 percenként külön kérvényt,hogy fogyasszon.Én komolyan nem értem, hogy felnőtt emberek,egyszerű nyílt kommunikációban sem értik meg egymást.

tegnap 16:24
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is a halálom, ha nem értik azt, hogy "köszönöm, elég volt"

De azt is illetlenségnek tartom, hogy ha tudom, hogy jönnek, akkor ne legyen pár falat ropogtatnivaló az asztalon. (Ha nem tudom, hogy jönnek, akkor így jártak. Én sem tárolok itthon nasikat)

tegnap 16:35
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom anyádat soha nem hívta még meg senki se vendégségbe, ezért nem ismer a saját erőszakos stílusától eltérő szokásokat.
tegnap 16:38
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk az is eleg fura, hogy te más házában kínálgatod anyádat. Ne legyél már olyan, mint ő, felnőtt ember létere megtanulhatná, hogy nem normalis ez a folyamatos tukmálás.
tegnap 16:40
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Én ha valaki vendégül lát, és nem vagyok elégedett a vendéglátással, nem teszek megjegyzéseket, nem sérelmezem, szimplán nem megyek többet.
tegnap 16:49
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Itt minden szereplő fura :D De a legfurabb mégis az, aki vendégeket hív, de nem készül semmivel, és az egyik vendég kinalgatja a másikat a vendéglátó házában 😃

Mondjuk ha vendégségben annyit mondanának hogy szolgáld ki magad ott a hűtő ha kell valami, sztem max akkor ennék bármit is, ha az ehenhalas szélén állnék. Családban ez még oké is lenne, de idegennek a hűtőjében kinek van kedve turkálni? Bár posztoló azt írta, nincs semmi az anyósa hűtőjében úgyhogy tökmindegy 😄

tegnap 17:06
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

Mondjuk, ez a szolgáld ki magad egy nem közeli barát házában, hát… nem vagyunk közeli kapcsolatban, akkor nem nyitogatom ott a hűtőt.

A közelinél sem. (A konyhaszekrényből vettem ki poharat legközelebbi barátnál, a hűtőt nem nyitogatom.)

tegnap 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!