Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan magyarazzam el anyunak,...

Hogyan magyarazzam el anyunak, hogy az parom anyja nem azert nem kinalgatta kajaval, mert baja van vele, hanem ilyenek mindenkivel?

Figyelt kérdés

A mi csaladunkban a vendegul latnak valakit, azt telitomik kajaval, fel orankent kinalgatjak es mikor elmennek meg felpakoljak kajaval, hogy az uton meg ne ehezzen.

A parom anyjat is meghivta anyam karacsonykor - nyilvan meg nagyobb volt a trakta mint a szokasos.

A parom anyja maganak se szokott fozni, kajat rendel, nincs is otthon nala altalaban semmi. De egyebkent is ugy szoktak meg, ha valakinek kell valami, akkor kiszolgalja magat - ezt mondta is anyunak most hetvegen, amikor nala jartunk. En ismerven anyut, kerdezgettem, hogy ker-e valamit.

De anyu nem ehhez szokott, es azota hallgatom, hogy milyen vendeglato is a parom anyja

tegnap 15:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahány ház annyi szokás, nem kell egymás életébe turkálni ettől függetlenül lehet anyukadnak véleménye. Pont úgy mond el neki ahogy van. Anyósod nem szokott főzni náluk nem szokás a kínálgatás és ahogy fentebb is írtak már nem az anyosoddal élsz párkapcsolatban és anyukád sem!
tegnap 18:11
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Karacsonykor volt nalunk a ferjem csaladja, volt kikeszitve mindenfele kaja, udito. Ketszer kerdeztem meg mindenkitol, ki mit ker, tobbszor nem. Nem eroltettem, nem tukmaltam senkit.
tegnap 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:
87%
Sehogy, mivel nem akarja érteni
ma 09:53
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Hogyha én megmondom, hogy szolgálja ki magát mindenki, az pl azért van, mert egy 4-5 fős társaságnál hadd ne én ugráljak már ötpercenként, mert valakinek nyűgje van.

A francokat, ott van a hűtő, nyugodtan kinyithatja, nem harap, de a halálom, mikor leülök, majd valaki kitalálja, hogy ő mégis kér bort vagy sört...

Kérdező, a te anyád viszont nem normális a hülye traktájával.

ma 10:03
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Én utalom ha anyos állandóan körülugrál minket. Anyám is hajlamos rá de mivel ő nevelt fel megszokta hogy nem szeretem ha allandoan traktálnak. Anyós viszomt nem csak tukmál de ilyen felb.szós kérrdései is vannak hogy milyen kanál kell meg hasonlók. Pár nap után kikeszülök pedig jóindulatú , szeretem őket de sok amit csinál. Inkább kiszolgálnám magam és kész.
ma 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!