Hogyan magyarazzam el anyunak, hogy az parom anyja nem azert nem kinalgatta kajaval, mert baja van vele, hanem ilyenek mindenkivel?
A mi csaladunkban a vendegul latnak valakit, azt telitomik kajaval, fel orankent kinalgatjak es mikor elmennek meg felpakoljak kajaval, hogy az uton meg ne ehezzen.
A parom anyjat is meghivta anyam karacsonykor - nyilvan meg nagyobb volt a trakta mint a szokasos.
A parom anyja maganak se szokott fozni, kajat rendel, nincs is otthon nala altalaban semmi. De egyebkent is ugy szoktak meg, ha valakinek kell valami, akkor kiszolgalja magat - ezt mondta is anyunak most hetvegen, amikor nala jartunk. En ismerven anyut, kerdezgettem, hogy ker-e valamit.
De anyu nem ehhez szokott, es azota hallgatom, hogy milyen vendeglato is a parom anyja
Hogyha én megmondom, hogy szolgálja ki magát mindenki, az pl azért van, mert egy 4-5 fős társaságnál hadd ne én ugráljak már ötpercenként, mert valakinek nyűgje van.
A francokat, ott van a hűtő, nyugodtan kinyithatja, nem harap, de a halálom, mikor leülök, majd valaki kitalálja, hogy ő mégis kér bort vagy sört...
Kérdező, a te anyád viszont nem normális a hülye traktájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!