Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Létezik, hogy a barátom anyja...

Létezik, hogy a barátom anyja fel akar hízlalni?

Figyelt kérdés

Anyósjelölt kb 150 kiló, nagyon rossz életmódot él, nem mozog, egész nap otthon van, a közeli kisboltba is kocsival megy, nagyon sokat eszik, egészséges kaját még nem is láttam enni. Lassan két éve vagyunk együtt a barátommal, otthon lakunk mindketten suli miatt, én minden hétvégén náluk alszom. Már az első találkozásnál is feltűnt, hogy mennyire etetni akar, de gondoltam, hogy csak amolyan házigazda stílust vett fel, hogy neki az a jó, ha a vendég minél többet eszik a főztjéből. Mielőtt mentünk volna is kérdezte a barátomat, hogy milyen ételeket szeretek, de aztán engem is kikérdezett. Kedvesnek gondoltam, de egy ideje úgy érzem, mintha direkt csinálná. Ott eszem egy hétvége alatt négyszer, ő szed nekem, ha mondom, hogy elég, még egy nagy kanállal rátesz, ha megettem, elkezdi tovább erőltetni, hogy még egyszer ugyanennyit egyek, kérdezgeti, hogy biztos nem kérek többet? Biztos csak nem merek szólni. Ötször ismétlem meg, hogy nem, mire sértődötten felfogja. Aztán persze hozna még desszertet, hátha arra nem mondok nemet. Volt, hogy a nyomás hatására annyit ettem, hogy hasmenésem lett. De amióta kiállok magamért és tényleg nem kérek többet, ha jól laktam, azóta mintha nem kedvelne. Arra gondoltam, hogy lehet, azt akarja, hogy akkora legyek, hogy már ne tetsszem a barátomnak, mert ő nagyon szereti a fiát, csak magáénak akarja, Facebookra posztolja ki a gyerek fotóit és "szerelmem" néven teszi fel, azt akarja, hogy minél közelebbi kapcsolatban legyenek, csak hát a barátom már 21 éves és én lettem neki a fontosabb.

Mit gondoltok, lehet ez a háttérben?

jan. 16. 19:40
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
63%
30 nem féltékeny, csak elég zavaró ha folyton bacogatnak az evéssel
jan. 17. 11:35
 32/36 anonim ***** válasza:
78%
Így illik a vendéget kezelni? Hű, de félre vagy te lőve, 24-es! Erőszakot tenni a vendégen, akarata ellenére kényszeríteni - az nálatok az illem? Azért, hogy ti ne tűnjetek fukarnak? Na gondold ezt át még egyszer! Elég, ha csak megfordítod a nézőpontodat. Ha te vagy a vendég, és ráderőltetik, ami nem esik jól. Neked az lesz a benyomásod, hogy "Jaj, de kedves emberek, hogy nem sajnálják tőlem az ételt!"?
jan. 17. 12:46
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
Ha sajnálná a kaját es mindent eldugna, mire jössztök az lenne a baj. Így hogy kínálgat, az a baj. Nem gyúrja le a torkodon vazze, ha nem kell, nem eszed meg. Az emberi fajnál hulyebb nincs, folyton megy a morgolódás, zsörtölődés, ha kell, ha nem!
jan. 17. 22:00
 34/36 anonim ***** válasza:
85%
33-as, ja csak nekiáll hisztizni és megsértődni, hogyha nem szed a másik. Passzív-agresszív sz.r az ilyen ember.
jan. 18. 11:12
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld megmondani neki hogy köszönöd a kedvességét, de te majd szedsz amennyit szeretnél. Ha továbbra is ő szabja az adagot akkor pedig annyit egyél belőle amennyi jól esik, a többit hagyd meg.

Lehet hogy haragudni/duzzogni fog, esetleg be is szólogat...de még mindig 100-szor inkább ez legyen, mint hogy "kényszerből" egyél hogy ne haragudjon meg és az egészséged bánja...

jan. 18. 17:36
 36/36 anonim ***** válasza:
51%
Nem rossz szandekbol teszi. Egyszeruen azt szokta meg, hogy a vendeget tukmalni kell. a nagymamam is ilyen es anyukam is. a paromat felkeszitettem erre, es en rajuk is szolok, hogy ne tukmaljanak.
jan. 20. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!