A barátomnak 32 éves koráig nem volt barátnője soha. Elvolt az anyjáéknál,ő unszolta,hogy legyen végre valakije. Most meg az "anyósjelölt" állandóan azt szajkózza,hogy sehova ne menjünk külön,hanem mindenhova ahova hívnak együtt jelenjünk meg.Miért?
Szerintem lényegtelen, hogy miért. Egy pszichológus biztos ki tudná fejteni ezt a betegessé vált anya-fia viszonyt.
Ha már így indul egy kapcsolat, eleve nem sok jót ígér a későbbiekre. Nálam mindenesetre intő jel lenne, ha egy 32 éves férfinek az anyja még mindig beleszólhat az életébe.
Elképzelem az első aktust a szűz 32 évessel.:)
Ez egy komolytalan pasi lehet.
Az anyja seggéből ki kellene másznia végre.
Hagyd ott a fenébe.
Ez egy halálra ítélt kapcsolat.
Én eleve nagy ívben kerülöm azokat ahol erős a szülői kontroll,és azokat is akik harminc akárhány évesen még tapasztalatlanok.Az ilyenek nagy valószínűséggel zakkantak,vagy szociopaták-vagy ezek kombinációi.
Szakíts vele
Nem jó ez így, és ennél csak rosszabb lesz
Én 44 éves vagyok és tapasztalatlan. Ennek sok oka lehet bárki esetében, és nagyon rosszul esik, ha valaki sértő jelzőket használ, főleg úgy, hogy semmit nem tud az illetőről. Ezzel csak saját magukról állítanak ki bizonyítványt, és bele sem gondolnak abba, hogy mi lenne, hogyha nekik lenne ilyen sorsuk. Ahogyan említettem, ennek sok oka lehet.
A kérdésben szereplő férfiról nem tudok mit mondani, mert nyilván nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!