Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátomnak 32 éves koráig...

A barátomnak 32 éves koráig nem volt barátnője soha. Elvolt az anyjáéknál,ő unszolta,hogy legyen végre valakije. Most meg az "anyósjelölt" állandóan azt szajkózza,hogy sehova ne menjünk külön,hanem mindenhova ahova hívnak együtt jelenjünk meg.Miért?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap mindkettővel összekaptam,hogy én nem akartam menni valahova, de a barátom is erőltette, sőt meg is sértődött, az anyja meg a kocsiban esett nekem,hogy miért nem tudok a fiával elmenni,mert az egész napi meló után jó egy kicsit kimozdulni, blabla bla..szóval a szokásos ráhatok,hátha sikerül szöveg. Végig tiszta fagyos lett a levegő a kocsiban, és igen csak kellemetlenül éreztem magam. Miért akarja,hogy állandóan kísérgessük egymást, ha egyszer nincs valamelyik félnek kedve menni? A fiáról tudni kell,hogy gyerekkorától izgága,mindenhova menne, én magam pedig itthon ülősebb típus vagyok. Néha jó menni,de inkább itthon szeretek lenni és a saját hobbijaimmal foglalkozni.
tegnap 10:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
93%
Nem illetek össze és ennek tetejébe még jön Anyós is, aki erről az egész kapcsolatról úgy vélekedik, hogy "Hárman párban".
tegnap 10:18
 2/32 anonim ***** válasza:
90%
Azonnal hagyd ott a mama kedvencét ennél csak jobbat találhatsz.
tegnap 10:25
 3/32 Hadik_Saci ***** válasza:
87%

Szerintem lényegtelen, hogy miért. Egy pszichológus biztos ki tudná fejteni ezt a betegessé vált anya-fia viszonyt.

Ha már így indul egy kapcsolat, eleve nem sok jót ígér a későbbiekre. Nálam mindenesetre intő jel lenne, ha egy 32 éves férfinek az anyja még mindig beleszólhat az életébe.

tegnap 10:39
 4/32 anonim ***** válasza:
94%
Nem illetek össze. Főleg amiatt, mert hárman vagytok kapcsolatban.
tegnap 11:04
 5/32 anonim ***** válasza:
28%
Azért a te kötődési mintáid is elsiklottak valahol, ha egyáltalán szóba álltál egy ilyen emberrel. Ezen kellene dolgozni. Nem rajtuk. Ők saját magukon tudnának.
tegnap 11:24
 6/32 anonim ***** válasza:
55%

Elképzelem az első aktust a szűz 32 évessel.:)

Ez egy komolytalan pasi lehet.

Az anyja seggéből ki kellene másznia végre.

Hagyd ott a fenébe.

tegnap 11:31
 7/32 anonim ***** válasza:
54%

Ez egy halálra ítélt kapcsolat.

Én eleve nagy ívben kerülöm azokat ahol erős a szülői kontroll,és azokat is akik harminc akárhány évesen még tapasztalatlanok.Az ilyenek nagy valószínűséggel zakkantak,vagy szociopaták-vagy ezek kombinációi.

tegnap 11:32
 8/32 anonim ***** válasza:
78%

Szakíts vele

Nem jó ez így, és ennél csak rosszabb lesz

tegnap 11:35
 9/32 anonim ***** válasza:
61%
#7 Hogy legyen tapasztalt, ha már fiatal korában van aki csak a megalázást, lekoptatást, ignorálást kapja?? Emiatt nem lesz sem szociopata, sem zakkant, csak ugye egyenes következménye, hogy: Tapasztalatlan. Jééé, ugye milyen meglepő? :O
tegnap 11:51
 10/32 anonim válasza:
64%

Én 44 éves vagyok és tapasztalatlan. Ennek sok oka lehet bárki esetében, és nagyon rosszul esik, ha valaki sértő jelzőket használ, főleg úgy, hogy semmit nem tud az illetőről. Ezzel csak saját magukról állítanak ki bizonyítványt, és bele sem gondolnak abba, hogy mi lenne, hogyha nekik lenne ilyen sorsuk. Ahogyan említettem, ennek sok oka lehet.

A kérdésben szereplő férfiról nem tudok mit mondani, mert nyilván nem ismerem.

tegnap 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!