Van nekem ebbe beleszólásom,vagy ne szóljak semmit,és hagyjam,hogy anyósjelöltemet tegye,amit akar?
Van beleszólásod, ha adsz bele pénzt, akkor végképp.
Imádom amikor ilyen hülyeségeken vesznek össze emberek...
Az hogy milyen lakás vesz körül minket az egy alap dolog, ennyire azért nem kéne rajta spórolni, mintha alkohol lenne vagy valami más baromság.
A helyedben egy fillért nem tennék bele. És tudod miért? Mert ahogy látom,a párod magasról lekakkantja a te igényeidet. "Hallgassunk anyucira"! Szóval ebből előbb utóbb úgyis az lesz,hogy anyós megfolyt benneteket.
Igazából én csak azt nem értem,ha ti költöztök abba a lakásba,akkor anyós miért okoskodik,és a párod miért nem áll ki melletted?
Nézd, elmondhatod a véleményed a párodnak, de a döntést hagyd meg neki, ha ilyen szinte semmi közöd nincs a házhoz.
Vagy ha nem felel meg, akkor beszéld meg vele, hogy adja el a házat, te is odaadod a spórolt pénzed és közösen vegyetek egyet, amiben közös döntéseket hoztok meg. Ennyi.
"azt nem értem,ha ti költöztök abba a lakásba,akkor anyós miért okoskodik,és a párod miért nem áll ki melletted"
De mit nem értesz ezen? Azért, mert maga a srác sem akar szakembereket hívni, nem az anyja nyomására, hanem mert ő maga ezt spórolásnak tartja. Felesleges ezt megint arra kihegyezni, hogy jaj, a gonosz anyós beleugat, miközben egyértelmű, hogy maga a kérdező párja is ezen a véleményen van, az anyja nélkül is, akkor minek álljon ki a kérdező mellett, ha nem is egy véleményen vannak?
Vagy egy pasinak kötelező mindig a párja véleményén lenni, sajátja nem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!