Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gyáva, vagy nem akar, nem mer...

Gyáva, vagy nem akar, nem mer elköteleződni? Menjek, vagy maradjak?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk fiatalok, és mindketten özvegyek. Gyerekeink ismerik, elfogadják a "kapcsolatunkat", ami nem össze költözős.

Barátom nagyon fél attól, jaj... a mama meg ne tudja. Anyósa, aki otthonban él, az ő falujában. 6 éve özvegy, 3 éve találkoztunk.

Engem nagyon zavar ez. Vagy vállal, vagy nem. Kifogás: idős, meg elvesztette a lányát. (6 éve.)

2022. okt. 28. 14:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%
Hát én mennék
2022. okt. 28. 14:49
 2/26 anonim ***** válasza:
53%
2022. okt. 28. 14:50
 3/26 anonim ***** válasza:
76%
Nézd, ha tényleg annyira zavarna, akkor már nem lenne kérdés, hogy mit tegyél. Inkább csak panaszkodni vagy itt. Attól aztán megoldódik minden....
2022. okt. 28. 15:07
 4/26 A kérdező kommentje:

Középkorútól messze. Ő 70, és közelítem én is. 40 évig voltam házas, gyerekim messze. Szinházba, kirándulni járunk együtt, és a gyerekeinkhez.

Tudom, a kérdéssel nem oldódik meg, csak olyan bizonytalan vagyok.

2022. okt. 28. 15:16
 5/26 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a válaszokat!
2022. okt. 28. 15:17
 6/26 A kérdező kommentje:
Az érzelmi nyomorúlt azért nem esett jól.
2022. okt. 28. 15:18
 7/26 anonim ***** válasza:
77%
Falun lakik, ott már mindenki tudja ki kivel van együtt. Úgy hogy a mama csak duma .
2022. okt. 28. 15:33
 8/26 anonim ***** válasza:
31%
Érzelmi analfabéta akkor. Nincs önreflexió. Szebben nem lehet fogalmazni. Rá lehet keresni. Nem negatív jelző, valóságot sugároz. Én is az voltam.
2022. okt. 28. 15:37
 9/26 anonim ***** válasza:
96%

Én nyugodt szívvel válaszolok neked, mert 70+ vagyok és 60 éves korom óta párkapcsolatban élek.

Tulajdonképpen te mit szeretnél, amit nem kapsz meg?

A barátod anyósa nyilván 95 és 100 év között mozog, nem akarja a barátod egy olyan hírrel felzaklatni, hogy nem a sírig hű a lányához. De ennek semmi jelentősége, ha egyébként mindenki előtt felvállalja a kapcsolatotokat.

Mert felvállalja, a legfontosabbak, a gyerekeitek előtt, mindenki más meg le van tojva.

Ne gyötörd az öreg harcost, ha egyébként jól megvagytok!

Vagy kell neked a volt anyós áldása a frigyre? Ugye nem?

2022. okt. 28. 15:37
 10/26 anonim ***** válasza:
97%
Oh, tehát ennyire nem fiatal... Anyósa 90 körül lehet akkor. Hát nézd, gondolom ő is hosszú ideig élt együtt a feleségével, valószínűleg jó a viszonya az anyosaval. Így maradnék, pláne ha a gyerekei előtt nincs titkolózás, csak és kizárólag az anyós előtt. Első voltam.
2022. okt. 28. 15:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!