Gyáva, vagy nem akar, nem mer elköteleződni? Menjek, vagy maradjak?
Nem vagyunk fiatalok, és mindketten özvegyek. Gyerekeink ismerik, elfogadják a "kapcsolatunkat", ami nem össze költözős.
Barátom nagyon fél attól, jaj... a mama meg ne tudja. Anyósa, aki otthonban él, az ő falujában. 6 éve özvegy, 3 éve találkoztunk.
Engem nagyon zavar ez. Vagy vállal, vagy nem. Kifogás: idős, meg elvesztette a lányát. (6 éve.)
Hátnem is tudom Kérdező, én biztos nem akarnék a párom volt anyósának bemutatkozni. Főleg, ha 90 évesen másnap agyvérzést kapna, nehogy már engem okoljanak miatta!
A párom látogassa az öregotthonban amennyit akarja, elvégre 40-50 évig egy családba tartoztak, de nekem semmi közöm a nénihez.
Ebben a korban már a fene sem akar férjhez menni, a szüzességemen nem esik csorba és mindkettőnk gyereke(i) azt öröklik, amit a saját szülőjük megteremtett. Kár ezt jogilag, házassággal bonyolítani (ingatlanon haszonélvezete az özvegynek és hasonlók)
Sőt továbbmegyek, ebben a korban részemről még az együttélés is teher lenne, de ez én vagyok.
Köszönöm 21, és 22-es válaszolók! Valóban nem tervezünk összeköltözést,
ennek a mama témának lehet én tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, mint ami igazából van. Talán csak az eltitkolás zavart, a nem felvállalás.
Örülök, hogy kiírtam a kérdést. A kérdés ugyanaz, csak más megvilágításban jött rá a válasz. Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!