Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gyáva, vagy nem akar, nem mer...

Gyáva, vagy nem akar, nem mer elköteleződni? Menjek, vagy maradjak?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk fiatalok, és mindketten özvegyek. Gyerekeink ismerik, elfogadják a "kapcsolatunkat", ami nem össze költözős.

Barátom nagyon fél attól, jaj... a mama meg ne tudja. Anyósa, aki otthonban él, az ő falujában. 6 éve özvegy, 3 éve találkoztunk.

Engem nagyon zavar ez. Vagy vállal, vagy nem. Kifogás: idős, meg elvesztette a lányát. (6 éve.)

2022. okt. 28. 14:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Hátnem is tudom Kérdező, én biztos nem akarnék a párom volt anyósának bemutatkozni. Főleg, ha 90 évesen másnap agyvérzést kapna, nehogy már engem okoljanak miatta!

A párom látogassa az öregotthonban amennyit akarja, elvégre 40-50 évig egy családba tartoztak, de nekem semmi közöm a nénihez.

Ebben a korban már a fene sem akar férjhez menni, a szüzességemen nem esik csorba és mindkettőnk gyereke(i) azt öröklik, amit a saját szülőjük megteremtett. Kár ezt jogilag, házassággal bonyolítani (ingatlanon haszonélvezete az özvegynek és hasonlók)

Sőt továbbmegyek, ebben a korban részemről még az együttélés is teher lenne, de ez én vagyok.

2022. okt. 28. 16:57
 22/26 anonim ***** válasza:
93%
Az özvegynél rosszabb nincs, legfeljebb 2 özvegy. Örökké megy - még ha kimondatlanul is - az összehasonlítgatás. Még ha nem is volt az a házasság fenékig tejfel, de ilyenkor megszépülnek a dolgok és jön a "Bezzeg az Ica, vagy bezzeg a Józsi!" Örülj neki Kérdező, hogy van egy kötetlen kapcsolatod, nem vagy egyedül, de saját kényelmed érdekében ezt ne bonyolítsd tovább!
2022. okt. 28. 17:05
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm 21, és 22-es válaszolók! Valóban nem tervezünk összeköltözést,

ennek a mama témának lehet én tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, mint ami igazából van. Talán csak az eltitkolás zavart, a nem felvállalás.

Örülök, hogy kiírtam a kérdést. A kérdés ugyanaz, csak más megvilágításban jött rá a válasz. Köszönöm.

2022. okt. 28. 17:35
 24/26 anonim ***** válasza:
8%
Várj ameddig feldobja a bakkancsot a mama
2022. okt. 28. 17:58
 25/26 A kérdező kommentje:
Éljen békében, nyugalomban. Igazuk van, akik azt írták, nem kell ezzel törődnöm.
2022. okt. 28. 18:32
 26/26 anonim ***** válasza:
34%
Lehet vár valami örökséget a mamától.
2022. nov. 2. 08:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!