Gyáva, vagy nem akar, nem mer elköteleződni? Menjek, vagy maradjak?
Nem vagyunk fiatalok, és mindketten özvegyek. Gyerekeink ismerik, elfogadják a "kapcsolatunkat", ami nem össze költözős.
Barátom nagyon fél attól, jaj... a mama meg ne tudja. Anyósa, aki otthonban él, az ő falujában. 6 éve özvegy, 3 éve találkoztunk.
Engem nagyon zavar ez. Vagy vállal, vagy nem. Kifogás: idős, meg elvesztette a lányát. (6 éve.)
Erre már gondoltam én is. Vallásos a mama, egy szem lányát vesztette el, legyünk tapintatosak.
90 éves a mama...Van bennem empátia, de ennyi azért nincs.
Nyilván nem a jogi része zaklatná fel az anyóst, azzal valószínűleg ő is tisztában van. Az érzelmi oldalát nem tudná 90 évesen feldolgozni és pont ezért nem kell őt ebbe már beavatni!
Nem tudom... ez nem tűnik annyira egyértelműnek, mint ahogy mások írják- legalábbis számomra nem. A fickó ha tényleg tovább lépett volna érzelmileg, akkor ennek természetesnek kellene lennie, hiszen talált valakit akivel boldog, és ez annyi év után természetes. Nem sért semmilyen érdeket, emléket, vagy személyt, hiszen ezt mindenkinek el kell fogadnia, hogy az élet megy tovább.
Olyan mintha a múlt valamelyik érzelmi árnyalatához ragaszkodna ezzel, hogy nem mondja el a volt anyósnak. Talán igaz, hogy őt védi érzelmileg, de hogy neki is így kellemesebb az tagadhatatlan. Talán -ismétlem talán el kellene fogadnia az öregúrnak, hogy te a barátnő titulusból tovább lépnél, és talán a lelkednek is jót tenne ha vállalná a néni előtt is, hogy fontos vagy a számára. Valamiféle érzelmi bizonytalanságnak vetne véget, mert valahol ezek miatt, mintha kevesebbnek éreznéd a kapcsolatotokat, vagy a szerepedet az életében. Mindenesetre sok boldogságot! Talán tényleg nem olyan fontos, hogy ki mindenki előtt vállal fel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!